MSC World Europe - MSC Cruises
MSC World Europe - MSC Cruises

MSC World Europa

MSC World Europe

MSC World Europe is het meest duurzame cruiseschip van MSC Cruises. Het is het eerste cruiseschip van MSC Cruises dat vaart op LNG. Deze nieuwe vorm van aandrijving verminderd de uitstoot en is een grote stap op weg naar een emissievrije cruisevakantie met MSC Cruises.

De MSC World Europe is een super mooi ontworpen cruiseschip met daarnaast ook de nieuwste water-recycling technologie aan boord. Haar innovatieve propellers zijn ontworpen om het onderwater geluid te verminderen.

Maar natuurlijk is het ook genieten aan boord. MSC World Europe biedt 19 restaurants en super cool entertainment aanbod. Geniet van het uitzicht in de panorama-lounge, krijg een adrenaline shot in de Luna Park Arena en verlies jezelf in de iconische Kinetic Dome.

Schip kenmerken

Eerste reis2022
Gasten6761
Crewleden2139
Dekken19
Gerenoveerd
2022
Lengte
330
m
Gewicht
205700
BT
Snelheid
22
kn

MSC World Europa

Hang wat rond bij het zwembad, ervaar illusies die worden weergegeven op het gigantische digitale koepeldak van de promenade, bezoek het pretpark of bekijk een spetterend Broadway-nummer. Tijdens een cruise aan boord van de MSC World Europa kun je kiezen uit een breed scala aan activiteiten voor het hele gezin. Dit drijvende resort is ook het eerste LNG-aangedreven schip in de vloot van MSC Cruises.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Het entertainment biedt een enorme variëteit en keuze voor iedereen, van het grootste waterpark van de vloot met waterglijbanen met VR-technologie tot de Luna Park Studio, een multifunctioneel theater met 300 zitplaatsen, gebouwd om op maat te worden gemaakt voor elk optreden of evenement.

Andere zusterschepen