MSC Seaview - MSC Cruises

MSC Seaview

Populaire bestemmingen

Cruise de zon tegemoet aan boord van de MSC Seaview! Het verfijnde cruiseschip neemt je mee op spannende routes naar prachtige bestemmingen aan de Middellandse Zee en Zuid-Amerika. En met faciliteiten en entertainment voor alle leeftijden is de MSC Seaview een geweldig schip voor een cruisevakantie met het gezin. Ontdek het zelf en boek je cruise aan boord van MSC Seaview!

Populaire cruises

MSC Seaview

Met thuishavens in Genua, Marseille en Barcelona is de MSC Seaview van MSC Cruises het ideale schip om te genieten van de mediterrane zonneschijn. Het familievriendelijke schip biedt talloze faciliteiten voor alle leeftijden en is daarom een geliefde uitvalsbasis voor een cruisevakantie met het gezin.

De MSC Seaview is het tweede schip in de Seaside-klasse en beschikt over nóg ruimere kajuiten, met name de balkonkajuiten. Wil je helemáál uitpakken, dan is er de luxueuze MSC Yacht Club Royal Suite met een exclusieve 24-uurs butlerservice, een toegewijde conciërge en de modernste voorzieningen om van je cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. De MSC Seaview is niet alleen geliefd dankzij de bijzondere bestemmingen die het schip aan doet, ook het brede scala aan faciliteiten aan boord is een van de voornaamste redenen om een cruise met dit schip te boeken. Van spetterende zwembaden met waterpark tot het enorme aanbod aan eetgelegenheden en fantastisch entertainment tot diep in de nacht - een cruisevakantie aan boord van MSC Seaview is een waar genot!

Schip kenmerken

Tewaterlating2018
 Passagiers5179
Bemanningsleden1413
Dekken18
Breedte
41
m
Lengte
323
m
Gewicht
154000
BT
Snelheid
21
kn

MSC Seaview

Houd je volgende bestemming in de gaten vanaf de unieke 360° Waterfront Boardwalk, slinger langs 's werelds langste zipline op zee of breng het kind in je naar boven in het waterpark met meerdere verdiepingen. MSC Seaview heeft de grootste buitenruimte van alle cruiseschepen en is een perfecte keuze voor alle leeftijden.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Broadwayshows, acrobatiek en magie - beleef elke avond een nieuwe uitvoering in het theater. MSC Seaview heeft 20 bars en lounges!

Wij vonden

Andere zusterschepen