MSC Seaview - MSC Cruises
MSC Seaview - MSC Cruises

MSC Seaview

MSC Seaview

Met thuishavens in Genua, Marseille en Barcelona is MSC Seaview, van MSC Cruises, opgezet om het beste op zee te brengen met speciale designelementen die geschikt zijn voor warmer weer en de golf van mediterrane zonneschijn. Als tweede van twee identieke schepen in de Seaside generatie met een maximale capaciteit van 5.429 gasten, kan je meer ruime balkon hutten verwachten. Nog luxueuzer is de MSC Yacht Club Royal Suite die elegantie op zee herdefinieert met exclusieve 24-uurs butlerservice, een toegewijde conciërge en de moderne voorzieningen die nodig zijn om van je cruise vakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Toegang tot deze suite vereist lidmaatschap van de MSC Yacht Club. De MSC Yacht Club biedt een exclusief toevluchtsoord en je geniet van het beste van deze privé-wereld op zee. Dompel jezelf onder in een rijkere verdieping terwijl u cruist met MSC Seaview tijdens je Middellandse Zee cruise met cruise bestemmingen zoals Napels, Messina en Valetta.

Schip kenmerken

Tewaterlating2018
 Passagiers5179
Bemanningsleden1413
Dekken18
Breedte
41
m
Lengte
323
m
Gewicht
154000
BT
Snelheid
21
kn

MSC Seaview

Houd je volgende bestemming in de gaten vanaf de unieke 360° Waterfront Boardwalk, slinger langs 's werelds langste zipline op zee of breng het kind in je naar boven in het waterpark met meerdere verdiepingen. MSC Seaview heeft de grootste buitenruimte van alle cruiseschepen en is een perfecte keuze voor alle leeftijden.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Broadwayshows, acrobatiek en magie - beleef elke avond een nieuwe uitvoering in het theater. MSC Seaview heeft 20 bars en lounges!

Wij vonden

Andere zusterschepen