Wereldcruises

Wereldcruise: ontdek de mooiste plekken op aarde

Een wereldcruise zit vol onvergetelijke momenten, zowel aan boord als aan wal! Het comfort en gemak van je cruiseschip, het uitgebreide aanbod aan activiteiten en entertainment - en dat allemaal op de mooiste plekken ter wereld. Een wereldcruise is een reis om nooit te vergeten.

De rederijen met de mooiste wereldcruises

Er zijn een aantal rederijen die bekend staan om hun schitterende cruises die de hele wereld over varen. Bekijk hier welke rederijen dit zijn en boek jouw cruisevakantie makkelijk en snel bij Sunweb.

Waarom een wereldcruise de allermooiste reiservaring biedt

Avontuur van je leven
Niets kan de ervaring van een wereldcruise overtreffen. De goede sfeer onder de gasten, gedeelde ervaringen over de hele wereld en de feesten aan boord en aan wal maken een wereldcruise tot een waar avontuur. Dit zou iedereen een keer in zijn leven moeten meemaken!

Exclusieve ervaringen
Stap aan boord en geniet van speciale activiteiten tijdens deze epische reis. Meer dan 50 internationale gastentertainers vermaken je dagelijks met cocktail- en themaparty's, lokale folkloristische shows, speciale officiersdiners, kooklessen met de beste chef-koks en nog veel meer.

Verse smaken en wereldse smaken
De superverse gerechten - door topchefs bereid met ingrediënten uit de regio - doen je gelijk watertanden. Naast de heerlijke kenmerkende gerechten waar cruiseschepen bekend om staan, word je getrakteerd op smaken en invloeden uit de traditionele keukens van de bestemmingen die je bezoekt. Zo zie je niet alleen de mooiste bestemmingen, maar proef je ook nog eens de meest verrukkelijke, wereldse smaken.

Onvergetelijke aanloophavens

Niet alleen bezoek je 's werelds beroemdste steden, zoals Dubai of Sydney, je krijgt ook de kans om aan wal te stappen in minder bezochte havens. Denk aan het romantische Venetië, Ashdod voor het heilige land, en Mindelo, Kaapverdië.

Boek makkelijk en snel je cruisevakantie via Sunweb

Bekijk hieronder het actuele aanbod van wereldcruises. We hebben dit aanbod geselecteerd op basis van de schepen en rederijen die op dit moment een wereldcruise vakantie aanbieden van minimaal 40 nachten. Je vaart hierbij door verschillende zeeën en bezoekt meerdere werelddelen.

Wij vonden