Een wereldcruise boek je via Sunweb!
Een wereldcruise boek je via Sunweb!

Een wereldcruise brengt je op de mooiste plekken ter wereld

Een cruisevakantie die je langs alle werelddelen brengt

Fascinerende ontdekkingen zullen elk moment van jouw wereldcruise vullen - zowel aan boord als aan wal. Van de comfortabele elegantie van je cruise schip tot een breed scala aan activiteiten en entertainmentopties, jouw favoriete wereldcruise beleef je waarschijnlijk direct aan boord van het schip.

De rederijen met de mooiste wereldcruises

Er zijn een aantal rederijen die bekend staan om hun schitterende cruises die de hele wereld over varen. Bekijk hier welke rederijen dit zijn en boek jouw cruise vakantie makkelijk en snel bij Sunweb.

Waarom een wereldcruise de allermooiste reiservaring biedt

Avontuur van je leven
Niets kan de ervaring van een wereldcruise overtreffen. De kameraadschap onder de gasten, de gedeelde ervaringen in fascinerende havens over de hele wereld, en de feesten en vieringen aan boord en aan wal maken dit tot een waar avontuur dat iedereen minstens één keer in zijn leven zou moeten meemaken.

Exclusieve ervaringen
Geniet van speciale activiteiten die uniek zijn voor deze epische reis. Meer dan 50 internationale gastentertainers houden je aan het lachen; woon cocktailparty's en thema-deckparty's bij, bekijk lokale folkloristische shows, geniet van speciale officiersdiners, herdenkingsmenu's voor thuis, kooklessen met de beste chef-koks en nog veel meer.

Verse smaken en wereldse smaken
De keuken is ontworpen voor superverse gerechten - bereid vanaf nul, met ingrediënten uit de regio. Naast de heerlijke kenmerkende gerechten waar cruise schepen bekend om staan, word je getrakteerd op smaken en invloeden uit de traditionele keukens van de bestemmingen die je bezoekt, waardoor je een beetje van de verrukkelijke smaken van de wereld aan boord krijgt.

Onvergetelijke aanloophavens

Niet alleen zul je enkele van 's werelds meest vereerde gebieden en steden tegenkomen, van Dubai tot Sydney, je krijgt ook de kans om aan wal te stappen in minder bezochte havens, zoals Venetië, Ashdod voor het heilige land, en Mindelo, Kaapverdië.

Boek makkelijk en snel je cruisevakantie via Sunweb

Bekijk hieronder het actuele aanbod van wereldcruises. We hebben dit aanbod geselecteerd op basis van de schepen en rederijen die op dit moment een wereldcruise vakantie aanbieden van minimaal 40 nachten. Je vaart hierbij door verschillende zeeën en bezoekt meerdere werelddelen.