Costa Cruises - Costa Firenze

Costa Firenze

Van een espresso aan het Piazza della Signoria tot een culinair hoogtepunt bij Ristorante Casanova en fantastisch roomijs bij Dolce Vita. Niet alleen de naam, maar ook de sfeer van de Costa Firenze is geïnspireerd op de schoonheid van de Toscaanse stad Florence.

De Costa Firenze is een van de nieuwste cruiseschepen van Costa Cruises. Het is een cruiseschip uit de Vista klasse van de Italiaanse cruiserederij en beschikt over ruim 2.136 hutten voor 5.246 passagiers verspreid over elf dekken. Het cruiseschip is volledig ingericht in de Italiaanse renaissance stijl. Denk aan marmeren pilaren met Italiaanse beelden in het grote atrium van het schip, de Piazza della Signoria of aan het zwart-witte interieur van het Ristorante dei Medici dat sterk is geïnspireerd op de Santa Maria del Fiore kerk en aan een heuse Florentijnse rozentuin: de Giardino delle Rose.

Aan boord van dit sfeervolle cruiseschip zal het je aan niets ontbreken. Neem een duik in La Laguna, een waterpark over meerdere verdiepingen met twee glijbanen. Geniet van de ondergaande zon op het Versilia zonnedek. Of Shop till you drop in de Galleria. Ondertussen vermaken de jongste gasten zich tijdens hun cruisevakantie in de Adventure Rope Garden, de Squok club of de Teen Zone. En ‘s avonds sluit je weer een heerlijke dag af bij een van de fantastische shows.

Schip kenmerken

Tewaterlating2020
 Passagiers5200
Bemanningsleden1278
Dekken18
Breedte
36
m
Lengte
323
m
Gewicht
135225
BT
Snelheid
23
kn

Costa Firenze

Geniet van de zon langs de 450 meter lange buitenpromenade, ga op koopjesjacht bij één van de winkels en geniet van heerlijk eten in een Italiaans restaurant. De Costa Firenze is een drijvend resort dat is ontworpen als een droomwereld van entertainment voor alle leeftijden.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Zwembadfeesten, nachtclubs, dansvloeren met livemuziek en op Las Vegas geïnspireerde shows maken het moeilijk om je te vervelen.

Wij vonden

Andere zusterschepen