Holland America Line - Volendam

Volendam

Volendam

Elegant, ruimtelijk en een heerlijk groen interieur geïnspireerd op tropische tuinen; tijdens een cruisevakantie op de Volendam komt de natuur dichterbij dan ooit. Reis naar de mooiste bestemmingen en geniet van het geweldige entertainment en luxe faciliteiten waar Holland America Line zo geliefd om is.

De Volendam is een van de middelgrote schepen van de rederij en biedt plaats aan 1.432 passagiers. Doordat er iets minder reizigers aan boord gaan, wordt het gevoel van rust en ruimte alleen maar vergroot. Geen massaal gedoe, maar lekker ontspannen cruisen en genieten van de mooiste bestemmingen, dat is waar het bij de Volendam om draait. Van luxe spabehandelingen in de Greenhouse Spa & Salon tot heerlijke proeverijen van eten en wijn en bruisende shows vol zang, dans en live-muziek, je hoeft je geen seconde te vervelen op de Volendam. Of ga lekker (belastingvrij!) winkelen, waag een gokje in het casino en geniet van een romantische filmavond in de bioscoop. Wil je meer de bestemming weten, bezoek dan de Explorations Central en leer nieuwe inzichten over de lokale cultuur en natuur tijdens je reis.

Schip kenmerken

Tewaterlating1999
 Passagiers1432
Bemanningsleden647
Dekken10
Breedte
32
m
Lengte
237
m
Gewicht
60906
BT
Snelheid
23
kn

Volendam

Beleef een onvergetelijke cruise met de Volendam en de gerenommeerde cruisemaatschappij Holland America Line. Naast veel comfort en eersteklas eten, wordt er ook volop ontspanning, cultuur en avontuur aangeboden, inclusief de mogelijkheid om unieke en exotische plekken te verkennen met Zodiac-boten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Voel het ritme in de BB King's Blues Club of tijdens een show in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen