Holland America Line - Oosterdam
Holland America Line - Oosterdam

Oosterdam

Holland Americal Line - Oosterdam - Spa

Oostdam

Officieel gedoopt in 2003 door Hare Koninklijke Hoogheid, Prinses Margriet der Nederlanden, is Holland America Line - Oosterdam het tweede schip in Holland America's reeks van Vista-klasse schepen. Als zodanig omarmt zij de nieuwste industrie- en milieutechnologieën, zoals het gebruik van een diesel-elektrische energiecentrale voor optimale energie-efficiëntie en een Azipod voortstuwingssysteem dat de manoeuvreerbaarheid maximaliseert.

Symbolisch voor Holland America Line's meer dan 130-jarige geschiedenis van de wereld rondvaren, is het middelpunt van het Holland America Line Oosterdam een prachtige Waterford kristallen wereldbol, prominent weergegeven in een drie verdiepingen atrium. Wie voor het eerst aan boord van dit schip komt, zal snel de traditionele accenten herkennen die Holland America cruisers tot vaste gasten maken: een warm kleurenpalet dat een uitgebreid gebruik van kristal, marmer, ingelegd hout en messing accentueert, prachtige bloemstukken, onbetaalbare kunstwerken en antiek en een volledig omringd teak promenadedek met gecapitonneerde dekstoelen.

Schip kenmerken

Eerste reis2003
Gasten1916
Crewleden842
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
291
m
Gewicht
82000
BT
Snelheid
24
kn

Oosterdam

Maak van de gelegenheid gebruik om een prachtige cruise mee te maken met de vooraanstaande Holland America Line. Aan boord van de Oosterdam kun je je volledig uitleven in elegant comfort met traditionele elementen. Je zult gedenkwaardige ervaringen beleven tijdens je reis. Uiteraard is er tijd om lekker te ontspannen, theatervoorstellingen te bezoeken en deel te nemen aan educatieve kooklessen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Voel het ritme in de BB King's Blues Club of tijdens een show in het theater.

Andere zusterschepen