Holland America Line - Oosterdam

Oosterdam

Oosterdam

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Holland America Line en dat zie je terug aan boord van Oosterdam. Het tweede schip uit de Vista-klasse is uitgerust met vernieuwende industrie- en milieutechnologieën voor betere energie-efficiëntie. Zo kun je verantwoord genieten van je cruisevakantie.

Een schitterend design met kostbare kunstwerken, luxueuze hutten en een entertainmentaanbod voorzien van de modernste technieken. Zoals je van de schepen van Holland America Line mag verwachten, is ook bij de Oosterdam veel aandacht besteed aan stijl, comfort en voorzieningen voor de ultieme cruise ervaring. Begin de dag met een uitgebreid ontbijt in de Dining Room, relax aan het zwembad of in de Greenhouse Spa & Salon of daag het gezin uit voor een air-hockeywedstrijd in High Score!, de gloednieuwe family gameroom exclusief op de Oosterdam. En terwijl de kids zich nog even uitleven in Club HAL, geniet jij van de lekkerste cocktails in Ocean Bar. 's Avonds smul je van culinaire hoogstandjes in de vele specialiteitenrestaurants en een spannend aanbod aan entertainmentopties, van live-muziek tot het casino.

Schip kenmerken

Tewaterlating2003
 Passagiers1916
Bemanningsleden842
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
291
m
Gewicht
82000
BT
Snelheid
24
kn

Oosterdam

Maak van de gelegenheid gebruik om een prachtige cruise mee te maken met de vooraanstaande Holland America Line. Aan boord van de Oosterdam kun je je volledig uitleven in elegant comfort met traditionele elementen. Je zult gedenkwaardige ervaringen beleven tijdens je reis. Uiteraard is er tijd om lekker te ontspannen, theatervoorstellingen te bezoeken en deel te nemen aan educatieve kooklessen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Feel the rhythm in the nightclub Northern Lights or at a show in The Vista Lounge, one of the ship's premier spots for entertainment, hosts a variety of vocalists, comedians, magicians, and other performers.

Wij vonden

Andere zusterschepen