P&O Cruises - Arcadia

Arcadia

Van een romantische honeymoon cruise tot een onvergetelijke reis samen of met vrienden, aan boord van Arcadia staat genieten centraal. Dit Adults Only cruiseschip van P&O Cruises is speciaal ingericht voor volwassenen en heeft alles in huis voor een vakantie vol ontspanning op de meest bijzondere bestemmingen.

Arcadia is een van de twee schepen van P&O Cruises dat uitsluitend bestemd is voor volwassenen. Het stijlvolle cruiseschip biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder meerdere zwembaden, een luxe wellness complex en waanzinnig entertainment. En met 15 verschillende restaurants en bars ontbreekt het je ook op culinair gebied aan niets. Wanneer de avond valt, barst het feest los met spetterende liveshows, prachtige theaterproducties en live muziek. Of beproef je geluk in het casino! Arcadia vertrekt meerdere keren per jaar vanuit Southampton en focust zich op cruisevakanties in Noord- en Zuid-Europa en de Caribbean.

Schip kenmerken

Tewaterlating2005
 Passagiers2094
Bemanningsleden866
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
290
m
Gewicht
83781
BT
Snelheid
13
kn

Arcadia

Arcadia is een schip dat exclusief is gebouwd en ontworpen voor volwassen gasten. Laat je vermaken door shows in het theater en geniet van heerlijk eten in het specialiteitenrestaurant de Ocean Grill.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Ervaar in het theater livemuziek, goochelshows en West End musicals.

Wij vonden

Andere zusterschepen