P&O Cruises - Azura

Azura

Maak je klaar voor een vakantie vol ontspanning en entertainment aan boord van Azura. Het schip, dat al sinds 2010 onderdeel is van de vloot van P&O Cruises, heeft in 2020 een flinke renovatie ondergaan en is uitgebreid met fantastische faciliteiten. Van ontspannen in het chique spa-complex tot talloze bars en restaurants en een prachtig theater, aan boord van Azura ontbreekt het je aan niets!

Met ruimte voor maar liefst 3100 passagiers is Azura een van de grootste schepen van P&O Cruises.  Het schip beschikt over 11 verschillende restaurants, waar je eindeloos kunt genieten van culinaire hoogstandjes. Van fine dining tot prachtige Indiase gerechten en een outdoor grill, Azura heeft voor ieder wat wils. En na het diner kun je heerlijk naborrelen in de Glass House Wine Bar, waar de beste wijnen geserveerd worden. Naast lekker eten en drinken valt er ook genoeg te beleven aan boord. Met vier zwembaden, een prachtig theater en een openluchtbioscoop ga je je geen seconde vervelen!

Schip kenmerken

Tewaterlating2010
 Passagiers3100
Bemanningsleden1250
Dekken14
Breedte
35
m
Lengte
290
m
Gewicht
115055
BT
Snelheid
22
kn

Azura

Geniet van een film onder de sterren bij het zwembad, ontspan in de Oasis Spa en proef voortreffelijke menu's in het specialiteitenrestaurant The Glass House. Azura biedt iets voor het hele gezin, inclusief ruimtes exclusief voor volwassenen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Ervaar in het theater livemuziek, goochelshows en musicals van West End.

Wij vonden

Andere zusterschepen