P&O Cruises - Aurora

Aurora

Aurora is in 2018 compleet gerenoveerd en omgetoverd tot een cruiseschip voor volwassenen. Dankzij haar chique uitstraling en een groot aanbod aan entertainment en faciliteiten is het schip een van de favorieten uit de P&O vloot.

Dompel je onder in alle luxe en ontspanning aan boord van Aurora, een van de twee Adults Only cruiseschepen van P&O Cruises. Het schip heeft alles in huis om jou het ultieme vakantiegevoel te bezorgen; van cocktails drinken aan het zwembad, een actieve sportles volgen of van top tot teen ontspannen in de spa. Ook de accommodaties aan boord van Aurora voldoen aan alle eisen. Kies voor een van de stijlvol ingerichte hutten of ga voor nog meer luxe en boek een suite met twee verdiepingen en butlerservice. Aurora biedt een ruime keuze aan cruisebestemmingen, waaronder de Middellandse Zee, Caribbean maar ook wereldcruises.

Schip kenmerken

Tewaterlating2000
 Passagiers1874
Bemanningsleden850
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
270
m
Gewicht
76152
BT
Snelheid
13
kn

Aurora

Geniet van het weidse uitzicht op de oceaan, laat u vermaken door oogverblindende productie in het theater en proef heerlijk Indiaas eten in het specialiteitenrestaurant Sindhu. Aurora is een schip dat exclusief is gebouwd en ontworpen voor volwassen gasten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Ervaar in het theater livemuziek, goochelshows en musicals van West End.

Wij vonden

Andere zusterschepen