Spectrum of the Seas - Royal Caribbean

Spectrum of the Seas

De luxe hutten, de restaurants, de activiteiten. Alles aan dit cruiseschip is indrukwekkend. Van de Skypad - een virtuele bungeejump ervaring - tot de robots (!) die smoothies voor je bereiden en de Ultimate Family Suites. Een luxe hut met twee verdiepingen en een heuse glijbaan voor families. Een cruise met de Spectrum of the Seas is niet alleen een vakantie, maar ook een onvergetelijke ervaring. 

De Spectrum of the Seas is een van de grootste en meest indrukwekkende schepen van Royal Caribbean. Het is het eerste cruiseschip uit de Quantum Ultra klasse. De opvolger van de Quantum klasse. Het cruiseschip beschikt over 18 dekken en de meest luxueuze hutten denkbaar op zee. Waar anders vind je een family suite met een eigen 3D bioscoop, whirlpool, glijbaan én Legowand?

Het entertainment aan boord is even indrukwekkend als het cruiseschip zelf. Zeedagen worden zo bijna nog enerverender dan de excursies tijdens je cruise. Onderga een augmented reality avontuur in Expedition Two70, leer surfen in de Flowrider, geniet van een 360 graden uitzicht in de North Star. De activiteiten voor de jonge passagiers zijn al even spectaculair. Zij kunnen ontdekkingen doen in een heus wetenschapslab, leren boogschieten, lasergamen, botsen in de botsauto’s of gewoon lekker zwemmen in het geweldige zwembad.

Schip kenmerken

Tewaterlating2019
 Passagiers4180
Bemanningsleden1500
Dekken16
Breedte
41
m
Lengte
348
m
Gewicht
167800
BT
Snelheid
22
kn

Spectrum of the Seas

Zoek je volgende bestemming vanaf de North Star-gondel, test de skydiving-simulator Ripcoord of voel je jong in een botsauto. Tijdens een cruise op de Spectrum of the Seas is het moeilijk om de tijd te vinden om rustig te ontspannen bij het zwembad.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Bij Royal Caribbean draait het om entertainment. Laat je bij Two70 vermaken met acrobaten, filmprojecties in 270 graden en robotgestuurde schermen.

Wij vonden

Andere zusterschepen