Liberty of the Seas - Royal Caribbean

Liberty of the Seas

Baad in luxe op Liberty of the Seas. Dit cruiseschip is verrassend veelzijdig en biedt de nieuwste technologische snufjes. Van een surfsimulator tot een ijsbaan tot een geweldig zwembad met toeters en bellen. Uiteraard ontbreekt ook meer traditioneel vermaak op een cruisevakantie niet, zoals een luxe spa, een casino en een theater.

Liberty of the Seas is een klasse apart. Het is het derde cruiseschip uit de Freedom-klasse van Royal Caribbean. De weelde die dit cruiseschip ademt is overweldigend! Neem alleen al het panoramaraam, dat garant staat voor een uitzicht over de zee dat je nooit meer zult vergeten. Het cruiseschip is opgeleverd in 2007 en volledig gerenoveerd in 2016. Het telt 15 dekken en kan wel bijna 4.000 passagiers meenemen. 

Ook voor een cruisevakantie met kinderen ben je aan boord van Liberty of the Seas op de goede plek. Kinderen en jongeren kunnen zich eindeloos vermaken met een groot aanbod aan activiteiten, zoals een ontmoeting met tekenfilmfiguur Shrek, cupcakes bakken of gamen. Ook de 3D-bioscoop, het waterpark met spannende glijbanen en de (buffet)restaurants waar al het eten te bestellen is waar kinderen van houden - van patat tot pizza - doen het goed bij gezinnen. En of je nu van een glas champagne nipt met uitzicht op zee, je mooiste pak of jurk aantrekt voor een gala-avond, of de hele middag de spa induikt: ontspannen en genieten is super simpel aan boord van Liberty of the Seas

Schip kenmerken

Tewaterlating2007
 Passagiers3700
Bemanningsleden1360
Dekken15
Breedte
39
m
Lengte
339
m
Gewicht
160000
BT
Snelheid
22
kn

Liberty of the Seas

Ontspan in het overdekte solarium, bekijk een Broadway-show en geniet van het glorieuze uitzicht door de grote panoramavensters. Als je op een cruise op de Liberty of the Seas bent, is de oceaan nooit ver weg.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Laat je vermaken door musicals, stand-up comedians en goochelshows. Livemuziek, een nachtclub, een karaokebar en schaatsshows. Je zult je niet snel vervelen of de Liberty of the Seas.

Wij vonden

Andere zusterschepen