Freedom of the Seas - Royal Caribbean

Freedom of the Seas

Freedom of the Seas combineert luxe met optimaal comfort en een ongelooflijk ruim aanbod aan faciliteiten. In het oog springen de ijsbaan, de H2O Zone met watervallen, geisers en waterkanonnen en de surfsimulator Flowrider. Spectaculair is ook de enorme klimmuur: wie de bovenkant bereikt, wordt getrakteerd op een magnifiek uitzicht. 

Toen Freedom of the Seas hagelnieuw te water werd gelaten in 2006, werd het uitgeroepen tot 's werelds grootste cruiseschip. Het immense cruiseschip komt uit de Freedom-klasse van Royal Caribbean en is in 2020 volledig gerenoveerd, zodat het cruiseschip opnieuw aan de hoogste standaarden voldoet. 

Zoals elk cruiseschip van Royal Caribbean biedt Freedom of the Seas een uitmuntend en ruim aanbod aan culinair genot - van oesters tot pizza en sushi. Het entertainment is van het hoogste niveau en vervelen is geen optie! Of je nu de merengue wilt dansen, zin hebt in een potje blackjack in het casino of los wilt gaan in een silent disco. Daarnaast vormt de fantastische spa hét recept voor ultieme ontspanning. Ook kinderen hebben een onvergetelijke cruisevakantie op de Freedom of the Seas. Waar de kleintjes zich vermaken met verkleden als piraat, knutselen en de speeltuin, kunnen tieners lekker rondhangen in hun eigen lounge met muziek, films en games.

Schip kenmerken

Tewaterlating2006
 Passagiers3700
Bemanningsleden1360
Dekken15
Breedte
39
m
Lengte
339
m
Gewicht
160000
BT
Snelheid
22
kn

Freedom of the Seas

Surf op de golven van de Flowrider, sta versteld van de schaatskunsten tijdens de ijsshow of geniet van het uitzicht vanuit de jacuzzi die 30 meter boven het wateroppervlak hangt. Freedom of the Seas is het perfecte alternatief voor zowel de actieve reiziger als de relaxte toeschouwer.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Laat je vermaken door musicals, stand-up comedians en goochelshows. Livemuziek, een nachtclub, een karaokebar en schaatsshows. Je zult je niet snel vervelen op de Freedom of the Seas.

Wij vonden

Andere zusterschepen