Grandeur of the Seas - Royal Caribbean

Grandeur of the Seas

Eenmaal aan boord van Grandeur of the Seas kom je direct in de vakantiemodus. Volg een lekkere kookles, klim tot grote hoogte op de 12 meter hoge klimmuur, duik in een hottub of dans tot in de vroege uurtjes in de nachtclub. Van een cruisevakantie op Grandeur of the Seas kom je gegarandeerd als herboren terug.

Grandeur of the Seas is het derde cruiseschip uit de Vision-klasse van de Royal Caribbean. Met elf dekken is er plek voor zo'n 2.400 reizigers. De intieme sfeer op dit middelgrote cruiseschip maakt dat je je er thuis voelt en snel de weg leert kennen. Een groot voordeel ten opzichte van de grotere cruiseschepen. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat de Grandeur of the Seas een groot aantal vaste fans heeft, zoals de eigen Facebookpagina laat zien. 

Aan boord kun je uiteraard uitgebreid shoppen en je culinair laten verwennen. Wat dacht je van de sappigste biefstuk die je ooit hebt geproefd, verse sushi of een buffet met gerechten uit alle werelddelen? Lichaam en geest komen tot rust in de spa en het solarium. Kom hier opnieuw in balans door een massage of schoonheidsbehandeling, terwijl je kinderen plezier hebben in de Kids Club of in een van de zwembaden. Ook ‘s avonds is er volop vermaak: van je favoriete films in de openluchtbioscoop tot een theater dat aan Broadway doet denken. 

Schip kenmerken

Tewaterlating1996
 Passagiers2435
Bemanningsleden766
Dekken12
Breedte
32
m
Lengte
279
m
Gewicht
78491
BT
Snelheid
22
kn

Grandeur of the Seas

Ontspan in het overdekte solarium, bekijk een Broadway-show en geniet van het eindeloze uitzicht op de oceaan door grote panoramavensters. Een cruise op de Grandeur of the Seas is een ervaring om nooit meer te vergeten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Geniet van livemuziek, themafeesten, de nachtclub Viking Crown Lounge en op Las Vegas geïnspireerde shows in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen