Royal Caribbean - Harmony of the Seas

Harmony of the Seas

Oren en ogen kom je te kort op Harmony of the Seas, een van de meest geliefde cruiseschepen van Royal Caribbean. Met een breed aanbod aan activiteiten en entertainment voor jong en oud is dit cruiseschip de place to be voor gezinsvriendelijke avonturen. Vul je cruisevakantie met dagen vol aquafun, kom van top tot teen tot rust in het luxe wellness complex of bezoek een spetterende theatershow. En dat allemaal terwijl je de mooiste bestemmingen ter wereld bezoekt.

Harmony of the Seas is met haar ruim 362 meter een van de grootste cruiseschepen ter wereld. Wat staat je allemaal te wachten aan boord van dit legendarische cruiseschip van Royal Caribbean? Wat dacht je van de Ultimate Abyss℠, de hoogste glijbaan op zee, een AquaTheater en zelfs een robot Bionic Bar! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de spetterende Broadway optredens en de culinaire smaken van Azië tot de Middellandse Zee in de verschillende restaurants. Een cruisevakantie met Harmony of the Seas is er een om nooit te vergeten.

Schip kenmerken

Tewaterlating2016
 Passagiers5400
Bemanningsleden2397
Dekken18
Breedte
47
m
Lengte
362
m
Gewicht
227700
BT
Snelheid
23,80
kn

Harmony of the Seas

Het gaat er niet echt om de grootste te zijn - dat is toevallig wat nodig is om veel mensen, zonder compromissen, veel te bieden. Welkom aan boord van Harmony of the Seas en 's werelds grootste klasse cruiseschepen. Meer dan 20 restaurants, een weelderig park en zeven wijken wachten op u.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Broadwayshows, ijsshows en aquashows - Royal Caribbean heeft entertainment op zee uitgevonden.

Wij vonden

Andere zusterschepen