Symphony of the Seas

Symphony of the Seas

Haal het maximale uit je cruisevakantie aan boord van Symphony of the Seas. Dit uitbundige cruiseschip van Royal Caribbean is een van de nieuwste aanwinsten in de Oasis-klasse en beschikt over een enorm aanbod van entertainment, ontspanning en avontuur. Van een surfsimulator tot zwembaden met talloze glijbanen, een AquaTheater en topklasse restaurants - Symphony of the Seas biedt vermaak voor het hele gezin.

Aan boord van Symphony of the Seas ga je je geen seconde vervelen. Het luxe cruiseschip van Royal Caribbean biedt plaats aan maar liefst 6.680 passagiers en beschikt over al je favoriete aan attracties. Enkele eyecatchers zijn de Ultimate Abyss℠, een glijbaan die maar liefst 10 dekken naar beneden raast, de FlowRider ® surf simulator en het gloednieuwe glow-in-the-dark lasertag! Maar niet alleen voor avontuur ben je bij Symphony of the Seas op de juiste plek. Het schip is namelijk ook voorzien van een luxe wellness complex, dé plek om even helemaal 'zen' te worden. De honger stil je in een van de vele topklasse restaurants, waar je smaakpapillen worden geprikkeld met culinaire lekkernijen van over de hele wereld. Voor families is er de Ultimate Family Suite, een twee-verdieping tellende familie suite met glijbaan! Je kinderen zullen deze ervaring nooit meer vergeten.

Schip kenmerken

Tewaterlating2018
 Passagiers5400
Bemanningsleden2200
Dekken18
Breedte
47
m
Lengte
362
m
Gewicht
228081
BT
Snelheid
23,80
kn

Symphony of the Seas

Het gaat er niet echt om de grootste te zijn - dat is toevallig wat nodig is om veel mensen, zonder compromissen, veel te bieden. Welkom aan boord van Symphony of the Seas en 's werelds grootste klasse cruiseschepen. Meer dan 20 restaurants, een weelderig park en zeven wijken wachten op je.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Broadway-shows, ijsshows en watershows - Royal Caribbean heeft entertainment op zee uitgevonden.

Wij vonden

Andere zusterschepen