Pride of America - Norwegian Cruise Line

Pride of America

Pride of America

Aloha! Kom aan boord van de Pride of America, het enige cruiseschip van NCL dat het hele jaar door rondvaart vanuit Honolulu zodat u vakantie kunt vieren volgens uw eigen tijdschema. Terwijl u van het ene exotische eiland naar het andere vaart, leert u de Hawaïaanse cultuur kennen door de ogen van inheemse ambassadeurs aan boord van de Pride of America. Eiland hop Hawaii in stijl, met een grote verscheidenheid aan restaurants en bars en lounges, uitstekende familie accommodaties, ruime suites en balkons - perfect om walvissen te kijken, getuige te zijn van de Kilauea vulkaan of te genieten van de dramatische uitzichten van de Napali kust. Kom aan boord en ontdek waarom niemand Hawai'i zo leuk vindt als Norwegian Cruise Line.

Schip kenmerken

Tewaterlating2005
 Passagiers2186
Bemanningsleden927
Dekken15
Breedte
32
m
Lengte
260
m
Gewicht
80439
BT
Snelheid
22
kn

Pride of America

Geniet van de zon, zwem en surf tijdens een reis tussen de prachtige Hawaiiaanse eilanden aan boord van Pride of America, een drijvend resort dat een eerbetoon is aan de Amerikaanse cultuur en geschiedenis.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Bij Norwegian Cruise Line draait alles om entertainment. Luister naar livemuziek en bekijk op Las Vegas geïnspireerde shows in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen