Norwegian Bliss - Norwegian Cruise Line
Norwegian Bliss - Norwegian Cruise Line

Norwegian Bliss

Norwegian Bliss

Stel je opwinding voor bij het verkennen van de wildernis van Alaska. Stel je ontspanning voor bij het vinden van je stukje paradijs in het Caribisch gebied. Dat is wat je zult ervaren wanneer u op cruise vakantie gaat aan boord van de Norwegian Bliss van NCL. Op maat gemaakt voor het spectaculaire, Norwegian Bliss beschikt over een revolutionaire Observation Lounge voor jou om te genieten van elk prachtig moment, van zeearenden die over gletsjers zweven tot dolfijnen die door het warme turquoise water spatten. Kom aan boord en ervaar de beste diners, entertainment en voorzieningen op zee tegen een achtergrond van ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid. Of je nu voor tropisch of een beetje wild kiest, er is maar één woord om de ervaringen te beschrijven die je te wachten staan op een van de nieuwste schepen van Norwegian: Gelukzaligheid.

Schip kenmerken

Eerste reis2018
Gasten4004
Crewleden1700
Dekken20
Breedte
40
m
Lengte
330
m
Gewicht
167799
BT
Snelheid
22
kn

Norwegian Bliss

Dineer onder de sterren bij The Waterfront, een promenade aan de oceaan. Maak een opwindende rit op één van de waterglijbanen of bezoek een populaire musical. De Norwegian Bliss biedt meer dan 20 restaurants en een indrukwekkend scala aan entertainment en activiteiten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Bezoek de comedyclub Headliners met 'duellerende' piano's, de openluchtnachtclub Spice H₂O en meeslepende Broadway-musicals in het theater.

Andere zusterschepen