Cruise in de meivakantie 2024

Ga lekker op cruisevakantie tijdens de meivakantie

De meivakantie is zo'n heerlijke periode tussen het voorjaar en de zomer in om nog even tussenuit te gaan. Met name een cruise over de Middellandse Zee is in deze periode erg populair. Het is daar dan al lekker warm, maar nog wel wat rustiger dan in de zomermaanden. Maar ook verre cruises zijn perfect voor een tropische meivakantie.

In heel Nederland wordt in dezelfde periode de meivakantie gevierd. In 2024 valt de meivakantie van 27 april t/m 5 mei.

Sommige scholen kiezen ervoor om de meivakantie al een week eerder te starten of te verlengen, waardoor de meivakantie kan lopen van 20 april t/m 5 mei 2024 of van 27 april t/m 12 mei 2024.

Meivakantie Deal: tot €150 korting p.p.

Nog geen plannen deze meivakantie? Ga samen of met het gezin op cruise naar de Middellandse Zee, Noord-Europa of de tropische Caribbean en ontvang tijdelijk tot €150 korting per persoon op heel veel cruises in de meivakantie! Boek snel, want deze deal wil je niet missen.

Bekijk meivakantie cruises met korting

Middellandse Zee cruise

Middellandse Zee cruise in de meivakantie

Sightseeing in Rome, terrasjes pakken in Barcelona en relaxen op de eindeloze stranden in Griekenland; tijdens een Middellandse Zee cruise geniet je optimaal van het mediterrane vakantiegevoel. Bewonder de mooiste plekken van Zuid-Europa en laat je lekker in de watten leggen aan boord van de luxe cruiseschepen.

Middellandse Zee cruise in de meivakantie
Noorse Fjorden cruise

Op avontuur in de Noorse Fjorden

Prachtige uitzichten, avontuurlijke excursies en lekker ontspannen reizen langs de mooiste bestemmingen. De meivakantie is de perfecte reistijd voor een Noorse Fjorden cruise.

Noorse Fjorden cruise in de meivakantie

Cruise in de meivakantie

Meer mooie bestemmingen in de meivakantie:

Cruisen kan ook tijdens andere vakanties

Elke periode is eigenlijk geschikt voor een mooie cruisevakantie. Of dat nou naar warmere gebieden is zoals Zuid-Europa of een tocht langs de prachtige Noorse Fjorden. Bekijk ook eens ons cruiseaanbod in andere schoolvakanties, zoals een cruise in de kerstvakantie of een cruise in de herfstvakantie. Wil je wel een keer een langere cruise vakantie beleven, dan is een cruise vakantie in de zomer natuurlijk wel de ideale periode om dat te doen.

Boek makkelijk en snel je cruisevakantie in de meivakantie via Sunweb!

Bekijk hieronder het actuele aanbod van cruisevakanties tijdens de meivakantie 2024 in Nederland.

Wij vonden