Cruisevakantie in de voorjaarsvakantie 2024

Geniet dit voorjaar van een cruisevakantie met het hele gezin

Op cruisevakantie in de voorjaarsvakantie? Dat is altijd een goed idee. Of je nu de winterkou wilt ontvluchten, toe bent aan volledige ontspanning of zin hebt in avontuur. Bovendien zijn de prijzen van cruisevakanties in de voorjaarsvakantie een stuk aantrekkelijker dan in de zomer!

De voorjaarsvakantie in 2024 in Nederland valt per gebied in Nederland in een andere periode. Deze gebieden zijn verdeeld in regio Noord, Midden en Zuid. Bekijk hier de verdeling van de voorjaarsvakantie voor 2024:

- Regio Noord: 17 februari t/m 25 februari 2024 (week 8)

- Regio Midden: 17 februari t/m 25 februari 2024 (week 8)

- Regio Zuid: 10 februari t/m 18 februari 2024 (week 7)

Op cruise in de voorjaarsvakantie

Populaire cruisebestemmingen in het voorjaar:

Honolulu - Cruise voorjaarsvakantie

Zon, zee en rust in de voorjaarsvakantie

Het prille voorjaar is een heerlijke tijd voor een cruisevakantie. Eindelijk weer de warme zon op je huid en frisse energie opdoen na de grijze wintermaanden. En als extra bonus: je vermijdt de grote hordes toeristen die je in de zomer vaak aantreft! Dat biedt kansen om eindelijk eens die dingen te doen die al een tijd op je bucketlist staan. Neem bijvoorbeeld cruisebestemming Honolulu en ga walvissen spotten of bezoek ‘Iolani Palace: je zult merken dat je overal makkelijk kaartjes voor scoort.

Cruise voorjaarsvakantie - Straten in San Juan

Wuivende palmbomen en historische bezienswaardigheden

Ook een aanrader: ga op cruise naar de Caribbean. Wuivende palmbomen, kristalhelder zeewater, een historisch stadscentrum... Wedden dat je hier totaal ontspannen vandaan komt? Reis naar paradijselijke eilanden en bezoek bruisende steden vol cultuur, zoals San Juan of Havana.

Boek makkelijk en snel je cruisevakantie in de voorjaarsvakantie via Sunweb!

Bekijk hieronder het actuele aanbod van cruisevakanties tijdens de voorjaarsvakantie 2024 in Nederland. Deze cruises zijn geselecteerd op hun reisdata tussen 10 en 25 februari 2024.

Wij vonden