Cruisevakantie Seattle

Seattle

Seattle is een stad waar je verliefd op wordt. Een bruisende sfeer, een prachtige skyline en omringd door schitterende natuur: hier moet je geweest zijn.

Cruisebestemming Seattle

Wat de Eiffeltoren voor Parijs is, is de 184 meter hoge Space Needle voor Seattle. Pak de lift en ga naar boven voor een adembenemend uitzicht vanaf dit architectonische hoogstandje. Ook de Pike Place Market mag je niet overslaan. Maar liefst 9 hectare beslaat dit marktterrein. De vele kraampjes met etenswaren, de lekkere streetfood restaurantjes, de verschillende straatartiesten: je kijkt hier gegarandeerd je ogen uit.

Ook zeer de moeite waard: de Seattle Central Library ontworpen door de Nederlandse architect Rem Koolhaas, het levendige Pioneer Square en het Seattle Art Museum. Tussendoor kun je genieten van al het culinaire lekkers dat de stad te bieden heeft. Van mac ‘n cheese tot verse vis: Seattle wemelt van de restaurants. De stad vormt bovendien de perfecte uitvalsbasis voor een excursie naar Mount Rainier National Park, een walhalla voor natuur- en wandelliefhebbers. In Seattle zul je je geen moment vervelen tijdens jouw cruise door Alaska.

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie in Seattle

Space Needle
Pike Place Market
Seattle Central Library
Mount Rainier National Park

Space Needle

Een bezoek aan Seattle is niet compleet zonder dat je op de top van de Space Needle hebt gestaan. Wie meer wil dan van het uitzicht genieten kan een bezoek brengen aan het draaiende restaurant.

Wij vonden

Andere bestemmingen