Cruisevakantie Seward

Seward

Seward ligt aan de kust van Alaska, de Amerikaanse staat die bekend staat vanwege de vele besneeuwde bergtoppen, kolkende rivieren, indrukwekkende gletsjers en uitgestrekte bossen. Vanaf Seward kun je dat allemaal ontdekken.

Cruisebestemming Seward

Houten huisjes, gezellige winkeltjes, leuke restaurantjes: maak kennis met Seward, een klein plaatsje met zo’n 300 inwoners. Vanaf hier ga je op excursie naar de Kenai Fjords, een gigantisch ijsveld dat stamt uit de laatste ijstijd. Vanaf Seward ben je met auto, bus of taxi zo bij de eerste gletsjer. Ook zijn er eindeloos veel wandelroutes rondom Seward die slingeren door bossen en langs meren. 

Vanuit de haven van Seward kun je ook met een gids de bijzondere kustlijn van de Resurrection Bay verkennen. In de hoop walvissen, orka's en adelaars te spotten. Wil je zeker weten dat je bijzondere dieren ziet? Dan is een bezoek aan het Alaska Sealife Center echt een aanrader. Van zeeleeuwen tot inktvissen: zo kun je een heleboel dieren van dichtbij bewonderen tijdens je cruise door Alaska. Of je gaat fietsen, kajakken, zeilen of vissen: in Seward kan het allemaal. 

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie in Seward

Kenai Fjords National Park
Resurrection Bay
Alaska Sealife Center
Exit Glacier

Kenai Fjords National Park

Van alle nationale parken in de VS is Kenai Fjords National Park een van de uniekste. In het park ligt de Harding Icefield. Een van de grootste ijslagen van de VS. Het is het best te bereiken per boot vanuit Seward.

Wij vonden

Andere bestemmingen