Azië

Azië, de thuisbasis van de oudste beschavingen ter wereld, is een mix van ontelbare culturen en historie, hectische steden, rustige landschappen en betoverende tempels en heiligdommen. Een cruise naar Azië is niet zomaar een reis van de ene opwindende haven naar de andere, het is een kans om enkele van de meest opmerkelijke bestemmingen te verkennen.

Cruisevakantie Azië
Cruisevakantie Azië

Cruisevakantie Azië

Een cruise naar Azië gaat langs enkele van 's werelds meest opmerkelijke landen en is een onvergetelijke cruise vakantie.

Vaar in een gondel over het beroemde Hakone National Park in Tokyo, ontdek het bruisende nachtleven van Hongkong of maak een cruise op de Singapore River en bezoek twee van de oudste tempels van de stad. Laat je meevoeren naar de meest intrigerende bestemmingen tijdens een Aziëcruise.  

Bewonder de landelijke rijstvelden in de mist en de levendige steden met hun neonverlichting. Azië heeft bezoekers al eeuwenlang betoverd en verbijsterd. De combinatie van energieke steden, traditionele architectuur en exotische landschappen prikkelen al je zintuigen. Een cruisevakantie naar Azië is de perfecte combinatie van luxe aan boord en diversiteit en cultuur aan wal!  

Bezoek Azië ook tijdens een wereldcruise

Bestemming