Cruisevakantie Tokyo

Tokyo

Tokyo is het belangrijkste centrum van het Japanse bedrijfsleven en financiën, maar het heeft ook diepe wortels in de geschiedenis.

Cruisevakantie vanuit Tokyo

Tokyo is echt een van dé steden die je wilt bezoeken tijdens een cruisevakantie Azië. In het hart van de stad ligt een dichtbegroeid bosgebied dat bezoekers van de drukte weghoudt en het Meiji-schrijn huisvest. De setting symboliseert de scheiding tussen het spirituele en het wereldse.

De meest spectaculaire manier om de uitgestrektheid van Tokyo te ervaren is vanuit de lucht. De Tokyo toren is hoger dan de Eiffeltoren. Het Roppongi Hills Sky Deck biedt een nog beter uitkijkpunt. Als je een beperkt budget hebt, heeft het Tokyo Metropolitan Government Building twee gratis observatiedekken op de 45ste verdieping van elk van zijn torens. Je hebt ontelbare bezienswaardigheden die je kunt bezoeken tijdens je cruise naar Tokyo.

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie Tokyo

Tokyo Tower
Shinjuku Gyoen
Shibuya

Tokyo Tower

De Tokyo Tower is een belangrijke toeristische attractie en het symbool van Tokyo. De hoogte van deze communicatietoren is 333m. Sinds de toren open is voor het publiek hebben ongeveer 150 miljoen mensen deze plaats bezocht. Het ontwerp is gebaseerd op de Eiffeltoren in Parijs, maar de toren in Tokyo is 13 meter hoger. Om de 5 jaar wordt de toren opnieuw geverfd. Hiervoor wordt 28.000 liter verf gebruikt.

Wij vonden

Andere bestemmingen