Cruisevakantie Fort Lauderdale

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale staat ook wel bekend als het Venetië van Florida. De vele waterwegen maken het mogelijk om deze stad grotendeels vanaf het water te verkennen.

Cruisebestemming Fort Lauderdale

Een wereldberoemde stad als Miami op slechts 40 kilometer afstand maakt dat Fort Lauderdale wel eens over het hoofd gezien wordt. Maar dat is niet terecht. In deze stad in het zuidoosten van Florida is zoveel te doen, dat het nog lastig zal worden om te kiezen tijdens je Caribische cruisevakantie. Om te beginnen zijn er uiteraard de fantastische stranden. Dania Beach, Hollywood Beach, North Ocean Beach, Hallanda beach. Allemaal even prachtig. Handdoekje, zonnebril en zonnebrand mee en ontspannen maar.

Even genoeg van de zon? Maak dan kennis met het Fort Lauderdale van 100 jaar geleden in Bonnet House. Een schitterend landgoed uit 1920. ‘s Avonds kun je wandelend langs de Las Olas Boulevard al je indrukken verwerken en je aan de cocktails wagen in een cocktailbar. Of Italiaans gaan eten bij Louie Bossi, een restaurant dat ook erg populair is bij de locals. Zin in meer? Pak een watertaxi om het centrum van Fort Lauderdale in te duiken.

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie in Fort Lauderdale

Bonnet House
Fort Lauderdale Boulevard
Riverwalk
Museum of Science and Discovery

Bonnet House

Dit historische plantagehuis met bijbehorend landgoed dateert uit 1895. Tijdens een rondleiding krijg je een goed beeld van het interieur van het huis en hoe het was om 100 jaar geleden hier te wonen.

Wij vonden

Andere bestemmingen