cruisevakantie caribbean - nassau

Nassau

Een cruisevakantie naar Nassau op de Bahama's is echt iets voor op je bucketlist. De Caribische charme straalt in de Bahamaanse hoofdstad Nassau, waar je nooit meer dan een paar stappen verwijderd bent van ritmische percussies, bruisende smaken, witte zandstranden en enkele van de helderste wateren ter wereld.

Nassau was ooit een toevluchtsoord voor piraten. Je kunt, tijdens je Caribische cruise, het kleurrijke verleden van boekaniers, blokkade-runners en smokkelaars verkennen langs historische straten en bij de drie koloniale forten die langs de kusten liggen. Als je op zoek bent naar een meer hands-on maritiem avontuur, zoek dan niet verder. Vaar op je cruise schip naar Nassau en zwem met pijlstaartroggen, duik met dolfijnen, of bekijk kleurrijk koraal op een boot met glazen bodem. En net over de brug ligt het prachtige Paradise Island, de thuisbasis van wereldberoemde luxe hotels en resorts. Breng de dag door in het beroemde Atlantis en leef je uit in het uitgestrekte waterpark, drink een piña colada in Marina Village en bekijk de hamerhaaien in Predator Lagoon. Een cruisevakantie naar Nassau zul je nooit meer vergeten!

Bezienswaardigheden

Atlantis Paradise eiland
Cable Beach
Paradise Island
Blue Lagoon Island

Atlantis Paradise eiland

Atlantis is een luxe hotel, aquarium, waterpark en amusementscomplex in een en is een van de topattracties op de Bahamas. Alleen al tijdens een rondje lopen kijk je je ogen uit!

Wij vonden

Andere bestemmingen