Cruisevakantie Tampa Florida

Tampa

Tampa ligt in Florida, de Sunshine State, aan de monding van de Hillsborough River. Deze levendige en zonovergoten stad heeft veel te bieden: van pretparken tot dierentuinen.

Cruisebestemming Tampa

Slenter op je gemak over de promenade langs de Hillsborough River door het centrum van Tampa. Onderweg kom je winkels, restaurantjes, parken en musea tegen. Je kunt ook een fiets huren en zo deze gezellige route verkennen. Sla ook zeker Ybor City niet over, de wijk waar Cubaanse immigranten die gingen werken in de sigarenfabrieken zich voor het eerst vestigden. Je struikelt hier nog altijd over de sigarenwinkels. 

Maar in Tampa is er tijdens je cruise nog meer te doen. Ga bijvoorbeeld naar de Busch Gardens, een attractiepark én dierentuin. Met achtbanen, wilde dieren, liveshows, winkels en natuurlijk restaurants. Boek een ticket voor het Florida Aquarium om oog in oog te staan met haaien, pijlstaartroggen en zeeschildpadden. Of breng een bezoekje aan het Salvador Dalí Museum. Dat geheel is gewijd aan deze eigenzinnige kunstenaar. Wil je meer weten over de geschiedenis van Tampa en omgeving? Dan is een bezoekje aan het Tampa Bay History Center een aanrader. Tampa is een veelzijdige bestemming van jouw Caribbean cruisevakantie.

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie in Tampa

Busch Gardens
Florida Aquarium
Salvador Dalí Museum
Tampa Bay History Center

Busch Gardens

Pretparkattracties, exotische dieren en entertainment. Je vindt het allemaal bij elkaar in de Busch Gardens. Gegarandeerd vermaak voor het hele gezin.

Wij vonden

Andere bestemmingen