Cruisevakantie Middellandse Zee - Barcelona

Barcelona

Een cruisevakantie naar het schitterende Barcelona; een mengelmoes van zonovergoten stranden, vooruitstrevende architectuur en wereldberoemde eet- en drinkgelegenheden.

Cruisevakantie vanuit Barcelona

De Catalaanse architect Antoni Gaud√≠ heeft zijn modernistische handafdruk overal in de stad achtergelaten, terwijl de middeleeuwse schatten op de historische pleinen van de Gotische wijk blijven hangen. Verdwaal in de grillige tuinen van Park G√ľell of geniet van een Catalaanse kookles onder leiding van een chef-kok. Bekijk kunstcollecties gewijd aan Picasso en Miro of rijd met een kabelbaan naar de top van de Montju√Įc-heuvel en geniet onderweg van het uitzicht over de stad. Een cruise in de Middellandse Zee naar Barcelona is echt onvergetelijk!

Met liefst zeven stranden die bij elkaar kilometerslang zijn, staat Barcelona bekend om een aantal van 's werelds beste zon- en zeeavonturen. Lounge langs de kust, kajak over de diepblauwe wateren of charter een vistrip met de kans om tonijn, zwaardvis of speervis te vangen.

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie in Barcelona!

La Sagrada FamiŐĀlia
Barri Gòtic
Casa Milà
La Rambla

La Sagrada FamiŐĀlia

De Basiliek De La Sagrada Familia staat in het noordelijke deel van de stad en domineert de omgeving met haar 18 spichtige torens die hoog boven alle andere gebouwen uittorenen. Dit verbazingwekkende monument, één van de meest onconventionele kerken van Europa, staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Wij vonden

Andere bestemmingen