Cruisevakantie Rome

Rome - Civitavecchia

Een cruise vakantie naar Rome in Italië brengt je naar wereldberoemde bezienswaardigheden en bezorgt je onvergetelijke gastronomische ervaringen.

Rome, De Eeuwige Stad, staat bol van eindeloze avonturen, dus het is zeker de moeite waard om de stad voor je vertrek vanuit Civitavecchia (de haven van Rome) te verkennen. Of bezoek Rome tijdens je cruise vakantie op rondreis over de Middellandse Zee, als een van de aanlegplaatsen.

Rome ligt op slechts een uur met de trein van de haven, dus hier een paar dagen doorbrengen is gemakkelijk en handig. Begin elke ochtend met een schuimige cappuccino en een warme, schilferige cornetto in een al fresco café en kijk hoe de stad ontwaakt. Ga dan naar het Palazzo Massimo, waar een van de grootste collecties antieke kunst ter wereld te vinden is. Of bezoek de thermale baden van Diocletianus, waar je twee oude, versierde graftombes uit het begin van de tweede eeuw na Christus kunt bezichtigen.

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie in Rome!

Sint-Pietersbasiliek
Het Colosseum & Boog van Constatijn
Het Pantheon
Trevifontein

Sint-Pietersbasiliek

De Sint-Pietersbasiliek was de grootste kerk ooit gebouwd en blijft een van de heiligste plaatsen voor het christelijk geloof.

Wij vonden

Andere bestemmingen