Cruisevakantie Cape Liberty

Cape Liberty

Cape Liberty in New Jersey is een van de bekendste cruisehavens voor New York. Als jouw cruiseschip hier aankomt of vertrekt, raak je betoverd door het fenomenale uitzicht op het Vrijheidsbeeld en de skyline van Manhattan.

Cruisebestemming Cape Liberty

Cape Liberty ligt zo'n beetje om de hoek bij Liberty State Park. En dichtbij de veerboot naar het Vrijheidsbeeld of Ellis Island, waar immigranten voor het eerst voet op Amerikaanse bodem zetten. Vanaf Cape Liberty ben je ook zo in New York, de stad die nooit slaapt. Verwonder je over de vele wolkenkrabbers, ga sfeer opsnuiven in Central Park en bezoek bekende musea als het MoMA of het Metropolitan Museum. Je waant je gegarandeerd in een tv-serie. 

Zin om eindeloos te shoppen? Dan moet je bij de warenhuizen op de Fifth Avenue zijn, de boetiekjes in SoHo en de hippe onafhankelijke winkels van de West Village. Of ga op jacht naar vintage pareltjes in Brooklyn Flea. Zin in spektakel? Ga naar Broadway, waar je een van de vele beroemde shows kunt bijwonen. Van de Lion King tot Phantom of the Opera. Cape Liberty is de toegangspoort tot New York en daarmee een droombestemming van jouw cruise door Noord-Amerika.

Atlantic City Boardwalk
Cape May
Liberty State Park
Hudson River Waterfront Walkway

Atlantic City Boardwalk

Atlantic City is vooral bekend om zijn beroemde Boardwalk. Deze vier mijl lange promenade werd aangelegd in 1870 en is tot op de dag van vandaag de plaats waar het merendeel van de bezienswaardigheden van de stad te vinden zijn,

Wij vonden

Andere bestemmingen