Bremerhaven

Bremerhaven

De Duitse badplaats Bremerhaven biedt een vrolijke maritieme wereld om te verkennen. De Zeestad was ooit de thuisbasis van de grootste vissershaven van heel Europa, wat vandaag de dag nog steeds te zien is. De meeste activiteiten brengen je zelfs naar de zee

Cruisevakantie vanuit Bremerhaven

Verken U-boten en vissers trawlers of geniet van traditionele visgerechten aan het water. Vaar naar Bremerhaven en waag je aan de oude vissershaven en kijk hoe de boten voorbij varen. Om meer te leren over het belang van migratie in Bremerhaven ga je naar het Duitse Emigratiecentrum en duik je in de geschiedenis rond het vertrek van meer dan zeven miljoen Duitsers naar de Nieuwe Wereld.

Bremerhaven is absoluut een bezoek waard in combinatie met cruisevakantie Noord-Europa.

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie Bremerhaven

De haven
Lokale keuken
Shoppen
Klimahaus Bremerhaven

De haven

Als je op zoek bent naar iets levendigers dan een museumbezoek, maak dan een uitstapje naar de Schaufenster Fischereihafen, de oude vissershaven. Wanneer je Bremerhaven tijdens jouw cruisevakantie bezoekt, kun je langs de dokken wandelen en de voorbijvarende schepen bekijken of een hapje eten in een van de visrestaurants die langs de promenade liggen.

Wij vonden

Andere bestemmingen