Cruisevakantie Noord-Europ - Kopenhagen

Kopenhagen

Kopenhagen is een te gekke stad om je cruise vakantie te beginnen. In de hoofdstad van Denemarken vind je een veelheid aan toeristische attracties die zelfs de meest kieskeurige reiziger zal bevallen. Kopenhagen, misschien wel de meest relaxte hoofdstad van Scandinavië, heeft een uitgesproken Europese sfeer, een vriendelijk straatleven en een unieke cafécultuur.

Cruisevakantie vanuit Kopenhagen

In de hele stad vind je een nautische sfeer terug in de kleurrijke huizen aan de kust van Nyhavn en de grote schepen die langs de kades aangemeerd liggen. Vergeet ook niet dat dit de plek is waar volgens velen de veelgeroemde Scandinavische voedselrevolutie is begonnen. Als gevolg daarvan is Kopenhagen de thuisbasis van een groot aantal toprestaurants, waaronder het wereldberoemde Noma, waar tafels maanden, zo niet jaren, van tevoren gereserveerd moeten worden. Vanuit Kopenhagen kun je cruise vakanties boeken die naar Noord-Europa of de Oostzee gaan.

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie Kopenhagen!

Tivoli
Christiansborg
Nyhavn
Strøget

Tivoli

Als je vanaf het stadhuisplein de H.C. Andersens Boulevard oversteekt, kom je bij de inspiratiebron voor de Disney-themaparken: het beroemde pretpark Tivoli en de pleziertuinen uit 1843.

Wij vonden

Andere bestemmingen