Trans-Atlantische Cruise

Een Trans-Atlantische cruise is een reis over de Atlantische Oceaan, meestal tussen Noord-Amerika en Europa. Deze cruises duren vaak ongeveer twee weken en je brengt verschillende opeenvolgende dagen op zee door. Je hebt dan heerlijk de tijd om aan boord te genieten van het beste dat een cruiseschip te bieden heeft.

Transatlantische cruise vakantie
Transatlantische cruise vakantie

Een Trans-Atlantische cruise is een vakantie die op de bucketlist van veel reizigers staat. De reis doorkruist twee continenten en biedt een ontspannen, verfijnde terugblik naar de gouden eeuw van het cruisen. Een Trans-Atlantische cruise is een populaire keuze voor wie op zoek is naar een ontspannen maar stijlvolle en verzorgde vakantie. Omdat een Trans-Atlantische cruise langer duurt en maar een beperkt aantal havens aandoet, zijn de prijzen van deze cruises vaak lager. Ben je dus op zoek naar een zeer ontspannen en betaalbare vakantie waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd? Boek dan een Trans-Atlantische cruisevakantie.

Ervaar de rust op een Trans-Atlantische cruise

In het najaar brengt een Trans-Atlantische cruise je vanuit Europa naar Noord- of Zuid-Amerika. Aan het begin van de lente kun je genieten van de omgekeerde reis. Een Trans-Atlantische cruise geeft het ultieme rustgevoel omdat je meerdere zeedagen achter elkaar hebt.