MSC Euribia vanuit Rotterdam

MSC Euribia: duurzaam op cruisevakantie

Welkom aan boord van MSC Euribia! Het allernieuwste cruiseschip van MSC Cruises is uitgerust met een breed scala aan indrukwekkende faciliteiten en een prachtig interieur. Het schip wordt daarnaast aangedreven door LNG en is daarmee een nieuwe stap in de richting van duurzame cruisevakanties. Op MSC Euribia staat niets je in de weg van de ultieme cruisevakantie!

Ontspannen in de wellness, een duik nemen in een van de vele zwembaden of genieten van de voortreffelijke (Italiaanse) keuken; MSC Euribia weet haar gasten van top tot teen in de watten te leggen. Terwijl je afreist naar de meest bijzondere bestemmingen, geniet je van alle comfort van dit drijvende vijfsterrenhotel.

MSC Cruises spa

MSC Euribia vanuit Rotterdam

Struinen door de pittoreske straten van Brugge, flaneren over de Champs-Elysées en cultuur snuiven in Hamburg; de MSC Euribia neemt je mee naar de leukste steden van Europa. Dit luxe cruiseschip vertrekt regelmatig vanuit Rotterdam, een ideaal startpunt van je cruisevakantie. Knijp er even tussenuit met een korte mini-cruise of neem de tijd om te genieten van alle luxe faciliteiten tijdens een roundtrip vanuit Rotterdam. Een dag op zee doorbrengen is namelijk alles behalve een straf aan boord van MSC Euribia! Van waanzinnig entertainment tot een prachtig wellness complex en een breed scala aan topklasse restaurants - maak je klaar voor een onvergetelijke cruisevakantie met MSC Euribia

BEKIJK CRUISES

Bekijk alle MSC Euribia cruises

Bekijk hieronder ons aanbod van MSC Euribia cruises en gebruik de filters om je perfecte cruise te vinden.

Wij vonden