Cruisevakantie Galveston

Cruise vanuit Galveston

Ga op cruise vanuit Galveston

De charmante stad Galveston in Texas biedt voor ieder wat wils. Ontdek de fascinerende geschiedenis van dit voormalige piratenhol en geniet van het relaxte beach life.

Ontdek Galveston

Jean Lafitte was een piraat die zich in de Caribische Zee bezighield met het kapen van schepen en in eilandstad Galveston een tijdlang zijn basis vestigde. Nog altijd kun je een piratentour door de stad boeken om meer te horen over dit roemruchte verleden. Inmiddels is Galveston een keurige stad, die een aangename sfeer ademt. De vele historische gebouwen en prachtige herenhuizen van het stadscentrum hebben daar alles mee te maken. 

In Galveston is het dan ook goed toeven tijdens jouw cruise door de Caribbean. Ga bijvoorbeeld naar Moody Gardens dat garant staat voor úren vermaak. Dit omvangrijke complex herbergt drie piramides. Een daarvan is een aquarium, waarin je kennismaakt met het onderwaterleven van onder andere de Stille Oceaan, Antarctica en het Caribisch gebied. Maar er is ook een dierentuin met tropische dieren, van apen tot vogels. En een waterpark met glijbanen. Ook de Pleasure Pier aan het strand is door de achtbanen en andere attracties een bezoekje waard. Eindig de dag in de buurt van de pier in een van de vele restaurantjes om te genieten van een cocktail of een versgebakken vis. 

Bezienswaardigheden Galveston

Moody Gardens

Moody Gardens

Een pretpark, museum, hotel, golfbaan, aquarium en dierentuin. Moody gardens is het allemaal. Het beschikt zelfs over een 3D theater, waardoor dit ook bij slechter weer een uitstekende bestemming is.

Galveston Island State Park

Galveston Island State Park

Zwemmen, vissen, wandelen, mountainbiken, wildlife spotten. Wil je even ontsnappen aan de drukte van de stad? Dan is Galveston Island State Park zeker een uitkomst.

Bishop’s Palace

Bishop’s Palace

Dit bizarre gotische paleis uit 1880 lijkt zo weggelopen uit de Addams Family. Het is van binnen even indrukwekkend als van buiten en zeker een bezoek waard.

Strand Historical District

Strand Historical District

Waan je in het Texas van de 19e eeuw in Strand Historical District. Bewonder de Victoriaanse facades van de huizen en kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in dit historische stukje Galveston.

Bekijk alle cruises uit Galveston

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden