Cruisevakantie Los Angeles

Cruise vanuit Los Angeles

Ga op cruise vanuit Los Angeles

Wie aan Los Angeles denkt, denkt aan Hollywood. Maar ook voor degenen die geen carrière op het witte doek ambiëren, heeft de stad verrassend veel te bieden.

Ontdek Los Angeles

Het eerste dat opvalt aan Los Angeles is de enorme uitgestrektheid van de stad. Van de heuvels van Hollywood tot aan Venice Beach en de enorme filmsterrenvilla’s van Beverly Hills en Santa Monica. Ze hebben allemaal hun eigen bezienswaardigheden. Maar eigenlijk zou elk cruise naar Los Angeles moeten beginnen met een bezoek aan Hollywood Boulevard en de legendarische Walk of Fame. Je treedt er letterlijk in de voet- en handsporen van sterren als Donald Duck, Marilyn Monroe en Arnold Schwarzenegger.

De Universal Studios Hollywood zijn ook een must see als je LA aandoet tijdens je cruise door Noord-Amerika. Van oorsprong een echte filmstudio en inmiddels een van de leukste pretparken van Noord-Amerika. De Griffith Observatory mag je ook niet missen. Vanaf deze prachtige art deco sterrenwacht uit 1935 kun je genieten van een schitterend panorama van de stad. Shopaholics kunnen zich net als Julia Roberts in Pretty Woman uitleven aan Rodeo Drive. Een bezoek aan LA kan eigenlijk maar tot één conclusie leiden: een bezoek is niet genoeg!

Bezienswaardigheden Los Angeles

Hollywood Walk of Fame

Hollywood Walk of Fame

Michael Jackson, Tom Cruise en Kermit de Kikker hebben één ding gemeen: ze zijn een van de 2.700 beroemdheden die een eigen ster hebben op de Hollywood Walk of Fame. Zoek je eigen favoriete artiest op de bekendste straat van LA.

Venice Beach

Venice Beach

Venice Beach is een van de beroemdste stranden van LA. Naast lekker luieren op het strand kun je hier ook een fiets huren om over de Venice Boardwalk te fietsen of zelfs een surfles nemen.

Griffith Observatory

Griffith Observatory

Alleen voor het uitzicht over Los Angeles is een bezoek aan deze art deco sterrenwacht al aan te raden. Eenmaal binnen krijg je een unieke kans om door een originele Zeiss telescoop uit 1935 te gluren naar ons sterrenstelsel. Dit maakt deze unieke plek meer dan een bezoek waard.

Rodeo Drive

Rodeo Drive

Wil je de wereld van pure luxe eens ervaren? Niet alleen de pracht en praal van de peperdure winkels zijn het bewonderen waard, ook de auto’s die over Rodeo Drive glijden, zijn een bezienswaardigheid op zich. En wie weet spot je nog een celebrity.

Bekijk alle cruises uit Los Angeles

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden