Cruisevakantie Vancouver

Cruise vanuit Vancouver

Ga op cruise vanuit Vancouver

Vancouver ligt aan de westkust van Canada en is omringd door imposante valleien, ruige bergketens en uitgestrekte bossen. Het feit dat je er zowel kunt surfen als skiën zegt veel over de veelzijdigheid van deze cruisebestemming.

Ontdek Vancouver

Van orka's spotten tot kajakken tot het beste Aziatisch eten van Noord-Amerika. Er is werkelijk niets dat je in Vancouver niet kan doen. Waar je in Vancouver niet omheen kan is het natuurschoon. De Sea to Sky route van downtown Vancouver naar het nabijgelegen Whistler wordt niet voor niets een van de mooiste stukjes snelweg ter wereld genoemd. Maar daar eindigen de superlatieven niet als het om Vancouver gaat. Met een stadsstrand, 600 jaar oude bomen en het Vancouver Aquarium is Stanley Park ooit uitgeroepen tot mooiste park ter wereld.

Vancouver is niet alleen een ongelooflijke vakantiebestemming, het is ook de vertrekhaven voor onvergetelijke cruises naar Alaska, uitstapjes langs de Pacific Coast en tropische vakanties naar Hawaii.

Je cruisevakantie naar Alaska begin je vanuit Vancouver en dat is echt een aanrader! Tijdens je cruise zul je ook cruisen naar Anchorage, de haven van Alaska.

Bezienswaardigheden Vancouver

Walvissen spotten Vancouver

Walvissen spotten

Reis naar de wateren van Howe Sound en de Georgia Strait om de majestueuze bultrugwalvissen te zien die hier in de zomermaanden rondzwemmen.

Hop on Hop off tour Vancouver

Hop on Hop off tour

Deze flexibele stadstour biedt de hoogtepunten van het centrum van Vancouver, inclusief belangrijke attracties en schilderachtige bezienswaardigheden.

Sea-To-Sky Gondola Experience & Shannon Falls Vancouver

Sea-To-Sky Gondola Experience & Shannon Falls

Voel de nevel van de Shannon Falls en maak een kabelbaantocht voor een prachtig uitzicht op Howe Sound, het majestueuze kustbos en de omliggende bergen

Stanley Park Vancouver

Stanley Park

Elke grote stad heeft zijn kenmerkende park. In Vancouver, is dat Stanley Park. Gelegen op een schiereiland in de noordwestelijke hoek van het centrum, is het 1.000 hectare grote park een van de top toeristische bestemmingen in de stad.

Gastown Vancouver

Gastown

De oudste buurt van de stad is Gastown, genoemd naar "Gassy" Jack Deighton, die de eerste saloon in de buurt opende. Het is erg pittoresk, met zijn eeuwenoude Victoriaanse architectuur en de nabijheid van de waterkant.

Bekijk alle cruises uit Vancouver

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden