Door |Geüpdatet op: 11 augustus, 2017|2.6 min leestijd|

Wat hebben de zonnige Balearen en het bruisende Bulgaarse Zonnestrand met elkaar gemeen? Op al deze bestemmingen heeft Sunweb een uitgebreid aanbod aan Barceló hotels. En dat is niet voor niets, want ondanks het grote succes van de populaire hotels, bieden de Barceló hotels jaar in jaar uit geweldige service tegen een nog mooiere prijs. Wel zo fijn als je kamer niet je hele vakantiebudget op slurpt. Hierdoor kun je nog lekker aan het strand genieten van die overheerlijke sangria of een verfrissende mojito.

Wanneer is het allemaal begonnen? Laten we even drie generaties teruggaan in de Barceló familie naar Simón Barceló. De oprichter van de Barceló hotels is geboren en getogen in het pittoreske dorpje Felantix op het Spaanse eiland Mallorca. Hij was een echte pionier in de vakantiebranche, want begin jaren 50 opende hij zijn eerste hotel op Mallorca. Blijkbaar was dit een gat in de markt, want vandaag de dag bezit de Barceló familie 100 hotels in 18 verschillende landen. Zelfs de economische crisis kon de geliefde hotelketen niet verslaan, want in 2011 zijn veel hotels gerenoveerd. De vernieuwde hotels zijn ware vakantieparadijzen geworden, zoals het modern ingerichte Barceló El Castillo Beach Resort in Fuerteventura.

Barceló Asia Gardens Hotel & Thai Spa

Voor wie niet kan kiezen tussen Azië en Spanje is Barceló Asia Gardens Hotel & Thai Spa in Benidorm een goede optie. Dit hotel behoort niet voor niets tot de categorie excellent, want in de weelderige Aziatische tuin kom je na een Thaise massage in mum van tijd tot rust. Natuurlijk wil je de toeristische hotspots in de omgeving ontdekken, maar genieten van de heerlijke tempraturen aan het zwembad is ook altijd een goed idee. Hierbij kun je kiezen uit maar liefst 6 verschillende kristalheldere zwembaden.

Barceló Asia Gardens Hotel & Thai Spa

De kids hebben het ook reuzeleuk bij de Barceló hotels. Al dansend en swingend worden ze vermaakt door het goedlachse animatieteam, bijvoorbeeld bij Hotel Barceló Punta Umbría Beach Resort in de Spaanse zon van Punta Umbría. Verder verdienen alle hotels pluspunten met de gevarieerde keuze aan all-inclusive restaurants.

Hotel Barceló Punta Umbría Beach Resort

Het kan gebeuren dat je op vakantie even klaar bent met de siësta’s bij het zwembad. Dat snappen wij, maar maak je geen zorgen, want bij de Barceló hotels kan je zelfs je bikinibody of sixpack in shape houden. Zo kan je bij Aparthotel Barceló Pueblo Park op Mallorca helemaal zen worden tijdens een pilates les of calorieën verbranden in de sportschool. Een ander bonuspunt: gratis Wifi. Want laten we eerlijk zijn contact met het thuisfront of even de mail checken blijft ook op vakantie belangrijk.

Aparthotel Barceló Pueblo Park

Maar wat maakt Barceló hotels nou zo uniek? Allereerst zorgt 1 van de 23.000 medewerkers bij aankomst voor een hartelijk welkom. De hotels zijn allemaal vrij groot opgezet, maar de familie Barceló heeft er wel voor gezorgd dat ieder hotel een aangename knusse sfeer heeft. Juist dat maakt een verblijf hier zo bijzonder!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
11 augustus, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten