De deur achter je dicht doen, aankomen op Schiphol, het vliegtuig dat van de grond komt en het aankomen op een zonnige bestemming. Stuk voor stuk zijn dit van die heerlijke momenten waar ik echte vakantiekriebels van krijg. Het doel voor mij is eigenlijk altijd hetzelfde: even helemaal weg van alles, andere culturen leren kennen en de mooiste(verscholen)plekjes van een bestemming ontdekken. Een kleinschalig verblijf weg van de massa is wat ik zoek.

Appartementen Kanakis, Kefalonia

De uiteindelijke bestemming maakt mij niet eens zoveel uit: of het nu een knus Grieks dorpje is of een verlaten baaitje in Spanje, het heeft allemaal zijn eigen charmes. Een kleinschalig verblijf geeft mij nét dat beetje extra vakantiegevoel. Niet ’s morgens je handdoekje klaar leggen aan het zwembad of in de rij staan bij het all inclusive buffet. Nee, ik zie liever ter plaatse wat de dag brengt; dat is voor mij pas écht vakantie.

Chalkidiki, Griekenland

Kleinschalig verblijven heeft ontzettend veel voordelen. Je bent nog echt te gast en de eigenaren leren je graag kennen. Vol lof vertellen ze je de leukste plekjes van de omgeving en krijg je bij terugkomst iedere keer weer een hartelijk onthaal. ’s Morgens bij een bakkertje vers brood halen, om vervolgens op je eigen balkon te genieten van een vers ontbijtje met de opkomende zon op je gezicht. Klinkt niet gek, toch?

Merve-Apt-GUIDO-07-13-(11)_

Om deze fantastische ervaringen met jullie te kunnen delen, heeft Sunweb een speciaal aanbod samengesteld. Deze kleinschalige verblijfadresjes zijn gewoon te leuk om voor mijzelf te houden! Nu hoef je alleen nog maar je eigen verlaten baaitje uit te zoeken of je mooiste bergwandeling uit te stippelen. Ga je samen met je geliefde genieten van een knus restaurantje op een pittoresk dorpspleintje? Of juist even écht quality-time met je gezin doorbrengen in de natuur? Met deze pareltjes ben ik er ieder geval zeker van dat je zonvakantie net dat beetje extra krijgt.
zonvakantie Griekenland

08 december, 2014|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter