Door |Geüpdatet op: 15 december, 2017|1.8 min leestijd|

Wil je het optimale uit je familievakantie halen en er zeker van zijn dat jouw kinderen de tijd van hun leven hebben? Dan ben je bij FamFun aan het juiste adres. Want een familievakantie is natuurlijk pas écht geslaagd als je de blije gezichten van je kinderen ziet!

Quality time

Een FamFun vakantie staat volledig in het teken van quality time doorbrengen met jouw gezin. Alles is er op gericht om jouw familie te laten genieten van een welverdiende vakantie, waarbij je zelf zo min mogelijk hoeft te regelen. Eén ding is zeker: met FamFun maak je samen de mooiste herinneringen.

FamFun - Suppen

Fun in the sun of in de bergen

Voor ieder is er wat wils. Van vakantie vieren in de Oostenrijkse bergen tot fun in the sun aan de Spaanse costa’s en sfeervolle badplaatsen in Italië, Frankrijk en Kroatië. Verblijf op één van de gezellige familiecampings of vakantieparken of ga je liever voor een comfortabel hotel, appartement of chalet? Het kan allemaal!

FamFun - Aquapark

Kosteloos extra vakantiepret

In de zomer mag iedereen op de speciaal geselecteerde FamFun bestemmingen gratis deelnemen aan het uitgebreide activiteitenprogramma. Zijn jij en je kinderen echte waaghalzen? Trotseer dan de golven op zee met je eigen speedboot of cros met een splinternieuwe mountainbike door de bossen. Doen jullie het liever wat rustiger aan? Kom dan naar de FamFun Beach Day of leef je helemaal uit in een aquapark. Plezier voor jong en oud gegarandeerd! Groot voordeel: je hoeft zelf geen activiteiten te verzinnen om je kinderen bezig te houden. Ideaal toch?

Niets moet, alles mag

Het mooie van FamFun is dat niets moet en alles mag. De activiteiten worden begeleid door onze enthousiaste FamFun guides. Dus, terwijl je kids zich vermaken bij één van de activiteiten kun jij heerlijk uitrusten bij het zwembad met een boekje. Je kunt natuurlijk ook samen het avontuur aangaan om de familieband te versterken. Wat je ook kiest of doet, met FamFun beleef je een onvergetelijke tijd met elkaar!

Ben je nieuwsgierig geworden hoe een FamFun vakantie eruit kan zien? Bekijk de video!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
15 december, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten