Door |Geüpdatet op: 21 april, 2022|3.4 min leestijd|

Denk jij erover om jouw volgende vakantie op Ibiza of Tenerife in luxe en stijl te vieren? Een vakantie in een Palladium hotel brengt de wow-factor tot leven! De hotelketen heeft als missie; haar gasten omtoveren tot fans. En aan het groeiend aantal hotels te zien, lukt ze dat maar al te goed! TRS Ibiza Hotel en Hard Rock Hotel Tenerife zijn twee voorbeelden van fantastische vijfsterrenhotels waar al je verwachtingen worden overtroffen. Ga je mee op digitale reis?

Voor ieder wat wils

Een verblijf in één van de vier- of vijfsterrenhotels van de Palladium hotel Group is een echte aanrader! Deze keten heeft de meest uiteenlopende concepten ontwikkeld die allemaal even bijzonder zijn. Zo is een vakantie in een Hard Rock Hotel een feestje voor zowel je oren als je smaakpapillen. Vervelen zul je je er geen moment dankzij het topentertainment voor jong en oud. Dansen op muziek van de beste dj’s ter wereld doe je in het hippe en moderne Ushuaïa Hotel op Ibiza. Liever wat meer rust? TRS Hotels bieden de beste adults only vakanties voor koppels en alleenreizenden. Je vindt hier comfort, luxe all inclusive voorzieningen en exclusieve butlerservice.

De wow-factor op Tenerife

Dorris boekte in 2021 samen met haar man een vakantie via Sunweb naar het Hard Rock Hotel Tenerife. Ze was op slag verliefd. Zoals je ook op het Instagram kanaal van Sunweb leest, hebben zij hier samen een onvergetelijke tijd beleefd. Het hotel ligt in Playa Paraiso, op steenworp afstand van een heerlijk zandstrand. Er zijn 3 zwembaden voor een frisse duik; een 18+ bad, een kinderbad en een beachclub, waar je lekker tot rust komt met zachte housemuziek op de achtergrond. Zin in een lekker drankje? Die haal je in de swim-up bar. ’s Avonds overnacht je in comfortabele kamers geheel in Hard Rock stijl! Ze hebben zelfs speciale thema kamers voor wanneer je echt uit wilt pakken. De aankleding van dit hotel doet je verbazen, aan alle details is gedacht. Zelfs het originele verenpak van Elton John pronkt je in de lobby tegemoet!

Hard Rock Tenerife Zwembad poolbar zonsondergang

Foto: poolbar Hard Rock Hotel Tenerife

Rock en roll!

Muziekfans van Metallica, Bon Jovi en andere rocksterren halen hun hart op in het Hard Rock Hotel. In alle openbare ruimtes hoor je de beste rocknummers op de achtergrond. Vergeet je dansschoenen dus niet! Tip van Dorris: ga rond zonsondergang richting de rooftopbar op de 16e verdieping, bestel een lekkere cocktail en geniet van het romantische uitzicht. Wat later op de avond gaan hier de speakers aan en dans je de sterren van de hemel. Ook op de begane grond, rondom het zwembad worden dj-party’s en thema-feestjes georganiseerd. Overdag is er een uitgebreid entertainment programma voor jong en oud zoals zumba- en gitaarlessen en leuke activiteiten waaraan kinderen en tieners mee kunnen doen. Er is zelfs een gameroom, een wellness en een sportschool aanwezig!

Opladen op Ibiza

Zonder kinderen vakantie vieren Ibiza? Dat doe je in TRS Ibiza Hotel. Het hotel ligt op slechts 100 meter van het strand en heeft een waanzinnig mooi infinity zwembad met uitzicht op de Middellandse Zee. Na een verkoelende duik droom je weg op een comfortabel Balinees ligbedje. De hele dag door is er een uitgebreid activiteitenprogramma met yoga- en pilateslessen en live muziek. Ook het eten is een waar feestje. In dit all inclusive hotel vind je zowel een buffetrestaurant als drie à-la-carterestaurants waar je smult van de heerlijkste gerechten. Keurrijke cocktails bestel je in de pool- of rooftopbar. De natuurtinten en het vele hout in het interieur, geven een rustgevend en luxe gevoel. Wil je echt even compleet ontspannen? Bezoek dan de wellness voor een lekkere gezichtsbehandeling of massage.

Hotel TRS Ibiza ligbedjes privezwembad

Foto: TRS Ibiza Hotel – ligbedjes aan privézwembad

Bij Sunweb vind je hotels van de Palladium Hotel Group op Ibiza, Tenerife, Menorca, Sicilië en aan de Costa del Sol. Waar gaat jouw volgende vakantie naartoe? Bekijk ze allemaal op onze speciale Palladium pagina.

Meer weten over Hard Rock Hotels? Lees onze blog en laat je inspireren!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?