Palladium Hotel Group

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Palladium

Palladium Hotel Group: luxe & kwaliteit

De hotels die onder de Palladium Hotel Group vallen hebben allemaal dezelfde basis; luxe, kwaliteit en eerste klas service. Daarnaast hebben de hotels stuk voor stuk hun eigen exclusieve kenmerken. Kies jij voor één van de exclusieve Hard Rock Hotels? Of ga je liever voor het luxe Ushuaïa Hotel op Ibiza, waar je bij de hipste feesten aanwezig kunt zijn? Door de populariteit van de hotels is het niet zo gek dat deze hotelketen zich over verschillende bestemmingen heeft uitgebreid. Bij Sunweb vind je deze luxe hotels op Ibiza, Tenerife, Menorca, Sicilië en aan de Costa del Sol. 

 

In de jaren 60 werd de Palladium Hotel Group opgericht op Ibiza met als doel om het paradijselijke vakantiegevoel bereikbaar te maken voor vakantiegangers. Nu vind je er 7 schitterende hotels, waaronder het bekende Hard Rock Ibiza en Ushuaïa hotel.

Op het groene eiland Tenerife kun je het hele jaar door vakantievieren. Zelfs tijdens de koude Nederlandse winter schijnt hier de zon! Dus wanneer je ook op vakantie wilt gaan, vakantie vieren in het super-de-luxe Hard Rock Tenerife hotel is altijd een feestje!

Het Italiaanse eiland Sicilië is het ontdekken waard. De smalle steegjes en bouwwerken in de steden en dorpen brengen je direct de geschiedenis in en je ontspant er op de mooiste stranden. In Hotel Fiesta Athenee Palace komt het je daarnaast ook aan niets te kort!

Het Spaanse eiland Menorca heeft alles voor een onvergetelijke zonvakantie! Van mooie baaitjes tot heerlijk eten en van fijne zandstranden tot aan de vriendelijke bevolking. Kom helemaal tot rust in het moderne Hotel Palladium Menorca en geniet van de vele faciliteiten.

Aan deze Spaanse costa kun je op talloze manieren vakantie vieren. De prachtige stranden, gezellige boulevards en pittoreske plaatsjes bieden voor ieder iets wils. Het splinternieuwe Palladium hotel ligt hier pal aan het strand en biedt een comfortabele uitvalsbasis!