Cruise vanuit Vancouver

Vancouver

Vancouver ligt aan de westkust van Canada en is omringd door imposante valleien, ruige bergketens en uitgestrekte bossen. Het feit dat je er zowel kunt surfen als skiën zegt veel over de veelzijdigheid van deze cruisebestemming.

Cruisebestemming Vancouver

Van orka's spotten tot kajakken tot het beste Aziatisch eten van Noord-Amerika. Er is werkelijk niets dat je in Vancouver niet kan doen. Waar je in Vancouver niet omheen kan is het natuurschoon. De Sea to Sky route van downtown Vancouver naar het nabijgelegen Whistler wordt niet voor niets een van de mooiste stukjes snelweg ter wereld genoemd. Maar daar eindigen de superlatieven niet als het om Vancouver gaat. Met een stadsstrand, 600 jaar oude bomen en het Vancouver Aquarium is Stanley Park ooit uitgeroepen tot mooiste park ter wereld.

Vancouver is niet alleen een ongelooflijke vakantiebestemming, het is ook de vertrekhaven voor onvergetelijke cruises naar Alaska, uitstapjes langs de Pacific Coast en tropische vakanties naar Hawaii.

Je cruisevakantie naar Alaska begin je vanuit Vancouver en dat is echt een aanrader! Tijdens je cruise zul je ook cruisen naar Anchorage, de haven van Alaska.

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie Vancouver

Walvissen spotten
Hop on Hop off tour
Sea-To-Sky Gondola Experience & Shannon Falls
Stanley Park
Gastown

Walvissen spotten

Reis naar de wateren van Howe Sound en de Georgia Strait om de majestueuze bultrugwalvissen te zien die hier in de zomermaanden rondzwemmen.

Wij vonden

Andere bestemmingen