Cruisevakantie Mumbai

Mumbai

De grootste stad van India, tot voor kort bekend als Bombay, bezit een energie en animo die maar weinig steden kunnen evenaren. Tijdens je cruisevakantie in India laat een stop in Mumbai je zowel duizenden jaren geschiedenis als mede een modern, bruisend centrum voor de film en industrie zien.

Cruisevakantie vanuit Mumbai

Mumbai is een unieke stad je wilt bezoeken tijdens een cruisevakantie Azië. Duizenden jaren geschiedenis worden bewaard op plaatsen als de Elephanta grotten en de Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya, voorheen bekend als het Prince of Wales Museum. Ga tijdens je verblijf in Mumbai winkelen langs de chaotische Colaba Causeway, nip aan een cocktail in een speakeasy lounge en bezoek het sierlijke Taj Mahal Palace Hotel, waar beroemdheden samenkomen en tragedies plaatsvonden. Of breng de dag door op een Bollywood set en bewonder de grootste sterren van India!

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie Mumbai

Gateway of India
The Chhatrapati Shivaji Terminus
The Elephant Caves

Gateway of India

De Gateway of India is een van India's meest unieke bezienswaardigheden in de stad Mumbai. Het kolossale bouwwerk werd in 1924 gebouwd. Gelegen op het puntje van Apollo Bunder, kijkt de poort uit over de haven van Mumbai, begrensd door de Arabische Zee in het stadsdeel Colaba.

Wij vonden

Andere bestemmingen