Cruise Singapore

Singapore

Het drukke en levendige Singapore ligt in het zuidoosten van Azië. De hypermoderne stadsstaat is een van de meest kleurrijke en verrassende bestemmingen van een cruisevakantie door Azië.

Cruisebestemming Singapore

Singapore bestaat onder andere uit 69 wolkenkrabbers. Toch is de stad verrassend groen. Bezoek bijvoorbeeld de Gardens by the Bay. In deze botanische tuinen kun je je vergapen aan hightech supertrees, de bloemenpracht van de Floral Fantasy en fantastische uitzichten over de stad. De Singapore Botanic Gardens ademen een heel andere sfeer. Dit park uit 1860 staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en beschikt over de grootste orchideeëntuin ter wereld. En ook de Singapore Zoo is een groene oase in de glimmende skyscraper stad.

Singapore bestaat uit 63 eilanden. Even weg uit de drukte? Hop dan per boot naar een van de kleinere eilanden. Veel van deze eilandjes hebben nauwelijks bebouwing en soms zelfs geen auto’s. Ook voor de foodies onder ons vormt een bezoek aan Singapore een hoogtepunt van een cruise door Azië. Van streetfood tot Michelin-ster winnende restaurants en een fantastische curry in Little India. Je likt je vingers erbij af.

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie in Singapore

Marina Bay
Universal Studios Singapore
Raffles Hotel
Botanic Gardens

Marina Bay

Singapore's beroemde Marina Bay is de plek om naartoe te gaan om de meest spectaculaire dingen van de stad te doen. Met de snelle ontwikkeling van deze kosmopolitische stadstaat heeft het hele Marina Bay-gebied een transformatie van epische proporties ondergaan.

Wij vonden

Andere bestemmingen