Cruisevakantie Abu Dhabi

Abu Dhabi

Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en gelegen aan de Perzische Golf. Het is een stad waar je je geen seconde zult vervelen.

Cruisebestemming Abu Dhabi

Net als het nabijgelegen Dubai is ook Abu Dhabi een stad vol moderne wereldwonderen. Zo beschikt de stad een hotel dat over het Yas Marina Formule 1 circuit heen is gebouwd. Liever racen op het circuit in plaats van erop uitkijken vanaf het hotel? Dat kan ook. Buiten het raceseizoen om zijn er genoeg gelegenheden om eens te kijken hoe snel jij het ervan af brengt op het wereldberoemde circuit. De echte thrillseeker komt ook goed aan zijn trekken in Ferrari World. Een pretpark met de snelste achtbaan ter wereld. In de Formula Rossa vlieg je in anderhalve minuut met maar liefst 240 kilometer per uur over het parcours. 

Toe aan wat rustigere activiteiten? Bewonder dan de majestueuze Sheikh Zayed moskee met zijn smetteloos witte zuilen en binnenplaatsen én het grootste tapijt ter wereld. Vergaap je aan een van de versteende duinen van Al Wathba. Of ga naar het futuristische Louvre Abu Dhabi. Een bezoek aan Abu Dhabi tijdens je cruise door de Emiraten blijft je voor altijd bij.

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie in Abu Dhabi

Ferrari World
Sheikh Zayed Moskee
Louvre Abu Dhabi
Versteende duinen van Al Wathba

Ferrari World

Als achtbanen je ding zijn mag een bezoek aan Ferrari World niet ontbreken tijdens je cruise naar Abu Dhabi. Alleen hier ga je van 0 naar 250 kilometer per uur in 5 seconden. Voorbehouden aan de echte waaghalzen dus.

Wij vonden

Andere bestemmingen