Noord-Amerika

Van de kunst en cultuur aan de oostkust van de Verenigde Staten tot aan de historische steden van New England en het natuurschoon van de Westkust. Je ontdekt het allemaal tijdens je veelzijdige cruisevakantie door Noord-Amerika.

Noord-Amerika Cruisevakantie
Noord-Amerika Cruisevakantie

Noord-Amerika cruisevakantie

Wuivende palmbomen, witte stranden en een azuurblauwe zee. Honolulu is een paradijs op aarde. En dit is nog maar een van de vele droombestemmingen tijdens jouw cruise door Noord-Amerika. Je reis neemt je mee van New England en de oostkust van de Verenigde Staten helemaal tot aan de zonnige westkust van het continent. Je bezoekt het historische Boston, waar ooit de Amerikaanse Revolutie begon. En doet New York aan: zonder twijfel de meest kosmopolitische stad ter wereld. 

Tijdens je reis kom je ook in aanraking met de glitter en glamour van Hollywood en de relaxte surfcultuur die bij de zonnige stranden van Los Angeles en San Diego hoort. Misschien is dit wel dé kans om zelf een surfpoging te doen in de branding van Venice of South Mission Beach. 

De natuur, de culturele bezienswaardigheden, de stranden... Alleen tijdens een cruisevakantie door Noord-Amerika doe je zo veel onvergetelijke bestemmingen aan.

Bestemming