Noord-Amerika

Van bruisende wereldsteden aan de oostkust van de Verenigde Staten tot aan de historie van New England en de eindeloze stranden aan de Pacific Coast. Een cruisevakantie door Noord-Amerika zit vol variatie en avontuur!

Noord-Amerika Cruisevakantie

Noord-Amerika cruisevakantie

Wuivende palmbomen, witte stranden en een azuurblauwe zee; Hawaii is het paradijs op aarde. En dit is nog maar een van de vele droombestemmingen tijdens jouw cruise door Noord-Amerika. Je reis neemt je mee van New England en de oostkust van de Verenigde Staten helemaal tot aan de zonnige westkust van het continent. Bezoek de historische stad Boston, waar ooit de Amerikaanse Revolutie begon, en vergaap je aan de bruisende sfeer en moderne architectuur in New York aan.

Tijdens je reis kom je ook in aanraking met de glitter en glamour van Hollywood en de relaxte surfcultuur die bij de zonnige stranden van Los Angeles en San Diego hoort. Misschien is dit wel dé kans om zelf een surfpoging te doen in de branding van Venice Beach. 

De natuur, de culturele bezienswaardigheden, de stranden... Alleen tijdens een cruisevakantie door Noord-Amerika doe je zo veel onvergetelijke bestemmingen aan.

Populaire rederijen voor een Noord-Amerika cruise

Wij vonden