Cruisevakantie Los Angeles

Los Angeles

Wie aan Los Angeles denkt, denkt aan Hollywood. Maar ook voor degenen die geen carrière op het witte doek ambiëren, heeft de stad verrassend veel te bieden.

Cruisebestemming Los Angeles

Het eerste dat opvalt aan Los Angeles is de enorme uitgestrektheid van de stad. Van de heuvels van Hollywood tot aan Venice Beach en de enorme filmsterrenvilla’s van Beverly Hills en Santa Monica. Ze hebben allemaal hun eigen bezienswaardigheden. Maar eigenlijk zou elk cruise naar Los Angeles moeten beginnen met een bezoek aan Hollywood Boulevard en de legendarische Walk of Fame. Je treedt er letterlijk in de voet- en handsporen van sterren als Donald Duck, Marilyn Monroe en Arnold Schwarzenegger.

De Universal Studios Hollywood zijn ook een must see als je LA aandoet tijdens je cruise door Noord-Amerika. Van oorsprong een echte filmstudio en inmiddels een van de leukste pretparken van Noord-Amerika. De Griffith Observatory mag je ook niet missen. Vanaf deze prachtige art deco sterrenwacht uit 1935 kun je genieten van een schitterend panorama van de stad. Shopaholics kunnen zich net als Julia Roberts in Pretty Woman uitleven aan Rodeo Drive. Een bezoek aan LA kan eigenlijk maar tot één conclusie leiden: een bezoek is niet genoeg!

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie naar Los Angeles

Hollywood Walk of Fame
Griffith Observatory
Venice Beach
Rodeo Drive

Hollywood Walk of Fame

Michael Jackson, Tom Cruise en Kermit de Kikker hebben één ding gemeen: ze zijn een van de 2.700 beroemdheden die een eigen ster hebben op de Hollywood Walk of Fame. Zoek je eigen favoriete artiest op de bekendste straat van LA.

Wij vonden

Andere bestemmingen