Cruisevakantie New York

New York

New York heeft eigenlijk geen introductie nodig. Een bezoek aan deze wereldstad aan de Hudson is een gegarandeerd hoogtepunt van je cruise langs de Oostkust, of een Caribische- of transatlantische cruise.

Cruisebestemming New York

Topmusea. Toprestaurants. Topentertainment. New York heeft het allemaal. In deze stad ben je nooit uitgekeken. Bezoek een van de fantastische shows op Broadway. Eet een hotdog op straat. Geniet van de levendigheid op Times Square en beklim het Empire State Building voor een schitterend uitzicht over de stad. Cultuurliefhebbers kunnen uren ronddwalen door het MoMA of het Metropolitan Museum. 

Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van de stad? Pak dan de ferry naar Ellis Island. Je vaart dan niet alleen om het Vrijheidsbeeld heen, maar kunt ook de plek bezoeken waar Albert Einstein en Charlie Chaplin ooit met vele miljoenen minder bekende immigranten voor het eerst voet op Amerikaanse bodem zetten. En het shoppen. Pak maar een extra tas in, want de verleidingen van de warenhuizen op Fifth Avenue, de boetiekjes in SoHo en de hippe onafhankelijke winkels van de West Village zijn heel groot. New York is een onvergetelijke cruisebestemming van jouw Noord-Amerikaanse cruisevakantie.

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie in New York

Ellis Island
Top of the Rock
Metropolitan Museum of Art
Central Park

Ellis Island

Veel van de huidige inwoners van Amerika kunnen hun geschiedenis herleiden tot Ellis Island. Miljoenen immigranten zetten voor het eerst voet aan Amerikaanse wal op dit eilandje. Leer in het museum meer over de hindernissen die ze moesten overwinnen voor een verse start in de Nieuwe Wereld.

Wij vonden

Andere bestemmingen