Cruisevakantie San Diego

San Diego

San Diego ligt in het uiterste zuiden van Californië, dichtbij de Mexicaanse grens. In San Diego schijnt de zon altijd en dat maakt het een bijzonder prettige bestemming voor strandliefhebbers.

Cruisebestemming San Diego

San Diego is zo relaxed dat het lijkt alsof de inwoners zelf er permanent op vakantie zijn. Go with the flow tijdens een wandeling langs een van de 60 stranden. En misschien is dit wel hét moment om te kijken of je jezelf - net als de locals - staande kan houden op een surfplank in de branding van de Grote Oceaan. Wil je je verder verdiepen in het surfen dan is het California Surf Museum uiteraard een must see

Toch is de beroemdste bezienswaardigheid van San Diego niet het strand, maar de San Diego Zoo. In deze prachtige dierentuin kun je meer dan 4.000 dieren bewonderen in zo natuurlijk mogelijke verblijven. De Coronado Bridge mag je ook niet missen. Deze 3,4 kilometer lange brug verbindt downtown San Diego met Coronado Island. Duik ’s avonds de Spaanse aandoende straatjes van de San Diego old town in voor het beste Mexicaanse eten van je cruise door Noord-Amerika.

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie in San Diego

California Surf Museum
Coronado Bridge
San Diego Zoo
Mission Beach

California Surf Museum

In de stad waar surfers in de meerderheid zijn, kan een surfmuseum natuurlijk niet ontbreken. Van surfkunst tot bijzondere surfboards en spectaculaire surffoto’s. Je vindt hier alles terug.

Wij vonden

Andere bestemmingen