Oceanië

Reis naar de andere kant van de wereld en beleef een onvergetelijke cruisevakantie in Oceanië. Combineer avontuur en ontspanning en bezoek de mooiste bestemmingen, terwijl je verblijft op een luxe cruiseschip dat van alle gemakken is voorzien.

Cruisevakantie Australië

Cruise in Oceanië

Een reis naar Oceanië staat bij veel mensen op de bucketlist. Niet zo gek ook, want dit prachtige continent zoveel te bieden. Van tropische eilanden tot unieke wildlife, bruisende wereldsteden en ongerepte natuurlandschappen, je vindt het allemaal. Tijdens een cruisevakantie naar Australië en Nieuw-Zeeland reis je naar de mooiste bestemmingen en wissel je eenvoudig af tussen actieve tours, zoals surfen en hiken, tot eindeloos ontspannen op de mooiste stranden. Wil je meer van Oceanië ontdekken? Er zijn ook cruises die je meenemen naar andere paradijselijke bestemmingen, zoals Fiji en Vanuatu. Dit wordt een reis om nooit te vergeten!

Tip: check voor vertrek altijd goed voor welke landen je een visum nodig hebt.

Populaire rederijen voor een Oceanië cruise

Waar ga jij op cruise in Oceanië?

Trotseer de hoge golven tijdens een surfles, nip aan een tropische cocktail vanaf het strand en ontdek de meest authentieke culturen ter wereld; een cruise naar Oceanië gaat je leven veranderen! Bekijk hier de populairste cruises in dit bijzondere continent.

Wij vonden